Tevile infundate reprezinta una dintre cele mai frecvente probleme cu care se poate confrunta o persoana care se foloseste de un sistem de canalizare. Cu toate acestea, disconfortul pe care il poate produce o astfel de avarie este foarte mare si impune rezolvarea cat mai rapida. In acest sens, este nevoie sa dispui de un echipament cat mai vast care sa iti permita o interventie eficienta. Alege un furtun pentru tevi de la Unilift Serv si ai garantia ca il vei putea folosi intr-o multitudine de situatii, oferindu-ti cele mai bune rezultate.

Care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un furtun de curatare pentru tevi?

Ca in cazul oricarui alt produs, alegerea furtunului trebuie sa fie facuta in conformitate cu cateva aspecte de baza, pentru a genera efectul scontat.

Materialul si diametrul tevii

Fie ca vorbim de aluminiu, otel, beton sau orice alt material, fiecare vine cu propriile conditii de curatare. Tocmai de aceea trebuie sa ai grija sa atasezi duza potrivita in varful care este responsabil de indepartarea depunerilor. In caz contrar, chiar daca reusesti sa elimini blocajul, poti deteriora peretii tevilor si daunele rezultate sa fie mult mai mari. De asemenea, grosimea furtunului se alege in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie pe lungimea conductelor vizate, tocmai pentru a permite o deplasare cat mai usoara.

Lungimea necesara

Atunci cand stabilesti planul de actiune, primul pas este localizarea zonei unde se situeaza avaria. In acest mod poti stabili daca furtunul tau ar putea face fata sau nu situatiei. Cele oferite de Unilift pot actiona pe distante de pana la 60 de metri de gaura de acces.

Tipul de interventie in care intentionezi sa il folosesti

Furtunurile pentru tevi pot fi folosite in doua scopuri prime: pentru a elimina blocajele care nu permit trecerea apei si pentru a mentine zona curata si functionala, chiar daca inca nu s-a instalat o problema. In functie de acest aspect alegi mai ales accesoriile alaturi de care acesta functioneaza; de la duze si capete dure, la perii speciale.

Solicita o oferta personalizata de pret

Fiecare comanda beneficiaza de un calcul specific al costurilor finale. Nu am stabilit un pret standard pentru fiecare produs, tocmai pentru ca cerintele difera de la un client la altul. Asadar, pentru a achizitiona unul dintre furtunurile de la Unilift Serv nu trebuie decat sa completezi formularul de pe site. Acolo vei oferi detalii despre serviciile in cadrul carora urmeaza sa il folosesti, dar si de ce alte echipamente dispui, pentru a garanta compatibilitatea cu acesta. Astfel, o echipa va selecta cele mai potrivite variante disponibile in conformitate cu cerintele si nevoile tale, dintre care tu sa o alegi pe cea ideala.