Țările europene au fost întotdeauna renumite pentru frumusețea clădirilor care au fost creionate după tradiția lăsată de culturile antice. Europa a avut dovezi arhitecturale puternice, iar exemple în acest sens putem vedea în fiecare colț al Europei, inclusiv în regiunile sudice precum Spania, Grecia, Italia și Portugalia.

În general, puteți identifica anumite stiluri de design din întreaga lume prin utilizarea anumitor culori, texturi sau materiale care ne duc cu gândul la stilul mediteranean. Aceste influențe au capacitatea de a pătrunde oriunde, determinându-i pe cei care le observă să le adopte. Acestea fiind spuse, iată cum au ajuns românii să-și dorească să aibă și ei case mediteraneene moderne. Tocmai stilul simplist și fin al caselor mediteraneene moderne i-au determinat pe mulți proprietari să aleagă opțiunea de a merge pe această cale. Casele mediteraneene moderne au reușit să cucerească gusturile românilor în materie de construcție a caselor. Așadar, dacă și dumneavoastră vă aflați în aceeași situație, vă invităm să apelați cu încredere la serviciile de arhitectură de la De Stijl, iar aici veți avea tot suportul de care aveți nevoie.

Echipa noastră talentată, profesionistă și dedicată vă va oferi consultanța necesară, astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie în momentul în care vă hotărâți că doriți să începeți un astfel de proiect de casă. Prin urmare, nu ezitați să apelați la noi, tocmai în ideea de a găsi cea mai bună soluție pentru planurile dumneavoastră de viitor în ceea ce privește locuință dumnevoastra de vis.

Dacă ați locuit mai mult timp într-una din țările amintite mai sus, iar casele mediteraneene moderne v-au cucerit de-a dreptul, atunci nu trebuie decât să ne contactați, pentru a vă veni în ajutor cu sugestii și păreri.

Fiecare țară are caracteristicile sale în ceea ce privește definirea stilului unei case, chiar dacă fiecare are ieșire la aceeași mare, Marea Mediterană. Diferite culturi influențează designul unei case din fiecare țară mediteraneeană. Modelele ceramicii, culorile caselor, la resursele naturale care alcătuiesc materialele de construcție, toate acestea sunt elemente care fac stilul mediteranean să difere dintr-un loc în altul.

Spre exemplu, stilul spaniol și-a cunoscut perioada de glorie pe coasta Mediteranei. Această țară, influențează stilul construcției mediteraneene în țările care îi preiau modelul. Așadar, dacă veți opta pentru o casă mediteraneeană modernă în stil hispanic, atunci va trebui să vă orientați către detalii precum: arcade la uși și ferestre, decorațiuni și ornamente din pietre naturale, pereți tencuiți din materiale de construcție dure etc.

Cu toate acestea, nu trebuie să vă îngrijorați cu privire la detalii, pentru că noi, echipa De Stijl, vă asigurăm de tot suportul de care veți avea nevoie!