In materie de moda, segregarea cea mai evidenta este cu siguranta intre brandurile pe care le regasim in fiecare mall, accesibile publicului larg si cele de lux, cu reprezentante deschise doar in centre atent alese, cu clientela selecta. Acestea reprezinta in ideea publicului general o marca a opulentei si a bunului gust, iar hainele ce poarta semnatura caselor de moda celebre sunt fara indoiala piese statement, ce dau o nota de prestanta oricarei tinute. Unul dintre elementele cheie ce recomanda creatiile de firma este in primul rand designul, acesta fiind completat de calitatea incontestabila a produsului, cele doua elemente stand la baza unei industrii prospere de articole de lux.

Dintre pionierii stilului avangardist, casa de moda Balmain se remarca mai ales in ultimii ani prin abordarea unui croi indraznet in colectiile sale pentru femei, creand piese pentru femeia contemporana ce imbina spiritul practic cu feminitate si opulenta caracteristica brandului. Nici colectiile de barbati nu au fost neglijate, Balmain reusind sa aduca in garderoba barbatului modern piese clasice reinterpretate, ce formeaza bazele unei tinute eclectice si atemporale in acelasi timp. Magazinul online Fashion Victim ofera o selectie din cele mai vandute piese ce poarta semnatura cunoscutei case de moda, pentru a va completa garderoba cu un plus de originalitate si bun gust.

Piesele cheie

Unul dintre cele mai importante aspecte ce guverneaza alegerea unei piese de lux este versatilitatea. Bineinteles, o creatie unicat poate avea chiar si o valoare inestimabila dar, atunci când se orienteaza catre o piesa de designer, cei mai multi clienti aleg o piesa de baza, ce poate fi integrata in garderoba fiecaruia. Ca rezultat, articolul vestimentar nu trebuie sa posede doar un design deosebit ci sa fie si de o calitate desavarsita, pentru a fi cu adevarat demn de investitia ce o reprezinta.

Astfel, unele dintre piesele cheie omniprezente in colectiile Balmain sunt tricourile de dama si de barbati cu faimosul logo al brandului, deja celebre atat in mediul online cat si purtate in nenumarate ocazii de personalitati mediatizate in intreaba lume. Desi tricoul Balmain este un exemplu cat se poate de graitor al unui element cheie in garderoba oricui, ce poate fi incorporat intr-un numar foarte mare de stiluri, piesa de baza ce poate fi regasita in centrul colectiilor este sacoul.

Disponibila intr-o varietate de culori, aceasta piesa vestimentara a devenit tot mai populara datorita designului deosebit, de inspiratie militara, cu umeri proeminenti si talia bine definita, toate aceste elemente constituind o silueta deopotriva feminina si impunatoare, ce defineste femeia timpurilor noastre. Daca doriti sa va completa garderoba cu piese versatile, deosebite, ce va vor scoate din anonimat orice tinuta, magazinul online Fashion Victim va pune la dispozitie o selectie din cele mai populare modele ale celebrei case de moda.