De cele mai multe ori, organismul nu poate lupta singur impotriva factorilor nocivi, care il afecteaza si de aceea este nevoie de suplimente alimentare, caresa il ajute sa se mentina in forma. Teoretic, cele mai multe vitamine si minerale ar trebui sa vina din dieta, insa in realitate, alimentatia nu acopera de fiecare data totul si acest lucru se traduce prin diverse carente pe care le poti evita cu succes utilizand suplimente.

Suplimente alimentare Senior Formula

Aceste suplimente alimentare naturale au fost special concepute pentru persoanele in varsta, care au nevoie de mai multa sustinere pentru a-si mentine calitatea vietii. Acest supliment are rolul de a imbnatati circulatia sangelui, venind cu efecte vasodilatatoare, mai ales in zona cerebrala si retiniana, dar si in zona inferioara a corpului, in membre, unde apar foarte des probleme cel putin in cazul varstnicilor. Aceste suplimente alimentare au si rolul de a imbunatati memoria si de a ajuta organismul sa lupte contra radicalilor liberi. Suplimentul este eficient si pentru a ajuta organismul sa faca fata in cazul accidentelor ischemice sau vasculare.

5 HTP Griffonia Simplicifoliaun supliment alimentar pentru o stare psihica buna

Acest supliment alimentar ajuta la mentinerea unui sistem nervos sanatos. De asemenea, dupa administrare, este cel care induce calmul si determina mai multa siguranta in propria persoana, dorinta si relaxare, sporind totodata si capacitatea de relationare. Persoanele care sufera de insomnii se vor bucura cu siguranta de efectele acestui supliment nutritiv materializate printr-un somn profund si relaxat. In plus, suplimentul are si rolul de a reduce consumul excesiv de alimente si anumite tipuri de dependenta cum ar fi cea de tutun.

Acetilcisteina NAC – suplimente cu rol antioxidant

Aceste suplimente alimentare determina sustinerea de glutation, acesta fiind un antioxidant foarte puternic, pe care crpul il secreta si care este folosit de ficat, splina si creier. Rolul acestui antioxidant este de a oferi protectie organismului in lupta sa cu stresul oxidativ. Totodata, aceste suplimente alimentare naturale sunt folosite si in cazul persoanelor care s-au intoxicat cu paracetamol, deoarece capteaza si fixeaza elementele toxice care sunt eliberate in ficat. Cisteina reprezinta un element component foarte important in viata Coenzimei A, dar si a altori elemente biochimice esentiale. Produsul actioneaza eficient si in ceea ce priveste comunicarea realizata intre celulele din sistemul imunitar.

Suplimente cu acid hialuronic pentru un organism mereu tanar

Aceste suplimente alimentare sunt considerate drumul catre tineretea vesnica datorita efectului contra imbatranirii dovedit prin cercetari. Acidul hialuronic este cel care protejeaza pielea, muschii si articulatiile. De asemenea, acest produs are rolul de a creste si mobilietatea articulatiilor, ajutand la regenerarea tesuturilor din care sunt facute cartilajele si lubrifiind corespunzator articulatia. De asemenea, in momentul in care organismul este solicitat fizic pe termen lung, acidul hialuronic este cel care asigura recuperarea. In cazul in care acidul hialuronic lipseste, rezulta afectiuni importante ale retinei, dar si contractii musculare necontrolate, glaucom si alte afectiuni.

Acestea sunt patru dintre cele mai importante suplimente alimentare, pe care fiecare persoana ar trebui sa le ia cel putin o data in viata, datorita avantajelor oferite.