O dantura sanatoasa si frumoasa este importanta pentru fiecare dintre noi, insa, oricat de bine ne-am spala pe dinti, tot vor exista anumite zone, mai greu accesibile care vor ramane necuratate. Astfel, in timp, placa bacteriana se va acumula si se vor forma depuneri dure care se numesc tartru si care daca nu sunt indepartate la timp, printr-un detartraj profesional la Vio Dent vor duce la probleme gingivale sau chiar la paradontoza. Pentru a reduce riscurile si a evita orice agravare, medicii recomanda sa apelam periodic la servicii medicale stomatologice care includ si detartrajul profesional.

La ora actuala, in clinicile VioDent se folosesc tehnici moderne de eliminare mult mai simpla a reziduurilor si de mentinere a sanatatii dentare cat mai eficienta si mai putin dureroasa. Astfel, aici veti putea beneficia de detartraj, periaj si airflow la cele mai accesibile preturi. Totodata, pacientii mai pretentiosi pot beneficia de detartraj cu ultrasunete, care este disponibil la un pret avantajos.

Cu totii stim cat de mult ne afecteaza dantura, consumul de cafea, nicotina sau colorantii din sucuri si alimente. Acum este posibil sa scapam de aspectul inestetic al zambetului provocat de aceste coloranti intr-o singura sedinta la unul dintre cei mai bine pregatiti medici stomatologici de la VioDent. Clinicile VioDent au personalul format doar din medici stomatologici care vor putea cu profesionalism sa va readuca un zambet mai sanatos, mai alb si mai curat.

Prin procedura medicala de detartraj efectuata la una dintre clinicile VioDent vi se va putea indeparta tartrul si placa bacteriana de pe suprafata dintilor cu ajutorul aparatului cu ultrasunete. Ulterior se va efectua un periaj dentar si procedura de air-flow pentru a putea astfel sa se indeparteze toate resturile fine care au ramas pe dinti dar si eventualele coloratii superficiale. Imediat dupa efectuarea detartrajului se va putea observa imbunatatirea aspectului estetic prin dinti mai curati, un zambet mai alb si mai stralucitor. Mai mult decat atat, au fost situatii in care inlaturarea detartrajului a dus la descoperirea unor carii si la tratarea lor.

Cu alte cuvinte, detartrajul profesional la VioDent aduce beneficii precum zambetul mai alb si mai curat, efectuarea unei proceduri profesionale rapide si fara durere. In plus, detartrajul ajuta la prevenirea aparitiei cariilor dentare si a problemelor paradontale.

Medicii clinicilor VioDent recomanda a se efectua igienizarea profesionala de doua ori pe an pentru pacientii sanatosi, ce prezinta o igiena dentara buna. Pentru pacientii care acuza gingivite recidivante, boala paradontala, sunt purtatori de aparat ortodontic, fumatori, diabetici sau sunt alte grupe de risc se recomanda ca igienizarea sa se efectueze la 3-4 luni.

In final, daca va doriti sa va recapatati zambetul alb si stralucitor, programati-va acum la una dintre clinicile VioDent!