Echipa de la Anvelocors tine cont de preferintele, cerintele si nevoile tuturor clientilor, iar in acest sens am pregatit o gama cu o multitudine de optiuni de anvelope, care se pot adapta dupa fiecare cerinta. La noi vei regasi modele in diferite marimi, cauciucuri vara, iarna sau cele pe care le poti folosi un an intreg, fabricate de catre cei mai renumiti producatori din aceasta industrie. Te invitam pe site-ul nostru pentru a descoperi intreaga oferta de produse, dar si pentru a accesa informatiile si tot ceea ce te intereseaza, in doar cateva clipe. In cazul in care ai nevoie de recomandari si sfaturi eficiente, ne poti contacta oricand prin intermediul telefonic, iar un specialist iti va oferi cele mai bune solutii pentru tine.

ANVELOPE AUTO VARA AUSTONE ATHENA SP801 195/60R14 86H

Diferite variante de anvelope

La Anvelocors dispunem de o multitudine de modele de cauciucuri, de diverse dimenisiuni, cum ar fi 205/55 R16, 195/65 R15, 185/65 R15, 225/45 R17 si nu numai, care pot fi utilizate vara, iarna sau in ambele sezoane. Totodata, dispunem de modele de anvelope Michelin, Pirelli, Uniroyal, Goodyear, Firestone sau Hankook, iar lista nu se opreste aici, astfel ca iti propunem sa intri pe site-ul nostru pentru a opta pentru un set optim si pentru a te bucura de cele mai calitative produse.

Calitate garantata

Gama de anvelope pe care o punem la dispozitie in magazinul nostru online consta in produse la cele mai inalte standarde de calitate, astfel ca dorim sa colaboram doar cu producatori renumiti din aceasta industrie, cum ar fi Hankook, Michelin sau Pirelli. Totodata, modelele de cauciucuri prezinta o mare rezistenta, avand o durata de viata indelungata, intrucat te poti bucura de o maxima performanta.

Cele mai mici preturi

In cadrul magazinului nostru online am pregatit si cele mai bune preturi, dovedindu-se foarte avantajoase, intrucat garantam faptul ca raportul calitate-pret este unul excelent. La noi nu va trebui sa cheltuiesti un buget foarte mare pentru a obtine produse foarte bune. Astfel ca te asteptam pe site-ul nostru pentru a vedea preturile.

Cumpara de la specialisti

Cu scopul de avea parte de cele mai bune rezultate, iti recomandam sa apelezi doar la specialistii din domeniu, astfel ca echipa Anvelocors ofera servicii de consultanta, fara a plati nimic in plus, intrucat poti profita de aceasta ocazie, cu unul dintre oamenii nostri profesionisti pentru a gasi cele mai bune solutii pentru tine. Contacteaza-ne imediat si vei primi recomandari si sfaturi necesare pe care le poti lua in considerare atunci cand plasezi comanda.

Livrare rapida

In cazul in care nu ai posibiltiatea de a te deplasa catre magazine fizice de specialitate si nu vrei sa pierzi prea mult timp in acest sens, poti comanda direct din magazinul nostru, rapid si simplu.