Persoanele care presteaza servicii profesionale trebuie sa aiba la dispozitie echipamente care sa le faciliteze si eficientizeze pe cat posibil munca. Tocmai in acest sens s-a dezvoltat gama de mecanisme pentru curatenie de la Uniclean. Pe site sunt disponibile nenumarate dispozitive care sa poata fi folosite de catre specialistii in curatenie in munca lor, garantand cele mai bune rezultate. In aceasta categorie se incadreaza si variantele de monodiscuri profesionale, care pot fi utilizate in diverse scopuri,

Ce sunt monodiscurile?

Sunt dispozitive circulare care utilizeaza viteza de rotatie pentru a indeparta chiar si cele mai dure urme de murdarie. Acestea pot fi utilizate impreuna cu solutii profesionale, cu apa sau cu alte mecanisme, insa genereaza rezultate impecabile si de sine statatoare.

In ce situatii se utilizeaza monodiscurile profesionale?

Pentru curatenia in spatiile ample sunt necesare mecanisme care sa aiba efectele scontate, intr-un timp cat mai scurt. Astfel, monodiscurile pentru pardoseli sunt utile in doua mari scopuri. In primul rand, daca alegi capatul corespunzator, le poti folosi pentru a indeparta mizeria acumulata pe suprafete, indiferent de natura sau duritatea ei. Cea de-a doua situatie se aplica mai ales pentru mentinerea sau valorificarea curateniei preexistente. Poti apela la monodiscuri cu capete speciale pentru lustruire, care sa confere o stralucire speciala tuturor podelelor.

Calitate desavarsita cu Uniclean

Nu doar rezultatele pe care le confera utilizarea acestor produse sunt la cel mai inalt nivel, ci si felul in care sunt ele produse. La Uniclean colaboram doar cu producatori de top care garanteaza profesionalism si atentie sporita la fiecare detaliu de productie. Monodiscurile din oferta noastra dispun de o rezistenta inegalabila in fata tuturor factorilor de risc. Sunt rezistente la apa, praf socuri si exploatare continua. De asemenea, sunt dispozitive compacte si ergonomice, usor de manipulat, manevrat si transportat, fapt care usureaza considerabil atat munca, cat si deplasarea, oricarui profesionist din domeniu.

Solicita oferta personalizata de pret

Pentru ca nevoile si pretentiile difera de la un client la altul, la fel trebuie sa fie si in cazul preturilor. Nu exista o valoare standard pe care sa o gasesti expusa pe site, tocmai pentru ca nici produsul nu este livrat intr-o varianta standard. La momentul in care plasezi comanda, vei fi intampinat de un formular in care sa precizezi tipul de produs vizat, pentru ce ai nevoie de el sau in ce fel intentionezi sa il folosesti. Poti sa precizezi si daca detii alte aparaturi in combinatie cu care ai vrea sa utilizezi monodiscurile, tocmai pentru a putea cumpara versiuni compatibile. Toate aceste detalii vor oferi specialistilor nostri posibilitatea sa iti recomande cea mai potrivita varianta disponibila. Vei plati strict pentru functiile si accesoriile pe care le soliciti si nimic in plus.