Cand esti in catarea parchetului perfect, care sa se plieze pe toate standardele dorite, nimic nu se compara cu un producator cu experienta care sa te asigure de calitatea materialelor din care este realizat.  Companiile de top sunt cele care iti ofera totodata garantia ca pardoseala ta va rezista fara probleme o perioada indelungata de timp.

Parador este unul dintre cei mai apreciati producatori de top de parchet din Europa si nu a incetat niciodata sa isi surprinda clientii prin design-uri unice si pline de personalitate. Inca din 1977 furnizeza produse de calitate in intreaga lume, iar acum te poti bucura de caracteristicile lor chiar la tine acasa.

Modele inedite si de efect

In alegerea parchetului potrivit nu este suficient ca acesta sa arate bine, ci trebuie sa contureze o ambianta  personalizata, sa se remarce bunul gust si atentia pentru fiecare detaliu. Modelele de la Parador sunt la granita dintre stilurile vintage si futurist. Acestea se pot imbina perfect cu orice alt detaliu din casa si produc un efect vizual puternic.

Design-urile inedite se remarca prin pastrarea aparentei de lemn de esenta tare si sunt caracterizate de texturi fine si placute la atingere. Pentru a te bucura de alegerea facuta la fiecare pas, este important sa analizezi cu grija fiecare detaliu, deoarece acestea sunt cele care au cel mai mare impact vizual.

Functionalitate si bun gust

Parchetul de la Parador este caracterizat de nenumarate calitati, printre care se evidentiaza functionalitatea si bunul gust.  Totodata principiile companiei nu se rezuma doar la a oferi produse de cea mai buna calitate, dar si de a promova conceptul de sustenabilitate si grija pentru mediu. Astfel, vei avea parte de cele mai rezistente modele de parchet care vor tine o viata intreaga.

Materialele din care este realizat fiecare model in parte sunt alese cu cea mai mare grija si sunt prelucrate pentru a oferi o siguranta sporita si o rezistenta de lunga durata. Intretinerea acestora nu impune prea multe batai de cap, iar montajul se realizeaza simplu si rapid.

Comanda online chiar acum

Daca simti ca nu mai este loc de analizat si cercetat, deoarece ai gasit deja modelul care se potriveste perfect cu viziunea ta in materie de design, nu mai sta pe ganduri si comanda online din cadrul magazinului Parchet cu personalitate. Echipa noastra este pregatita sa iti faca cele mai avantajoase oferte si sa iti ofere consiliere daca inca mai ai nelamuriri sau intrebari.

Colaborarea noastra cu furnizori precum Parador ne asigura ca oferim clientilor nostri doar produse de cea mai buna calitate si care respecta in totalitate standardele europene actuale. Experienta noastra din domeniu ne ofera garantia ca vei fi pe deplin multumit de modelul ales si de calitatea acestuia.