Pentru cei care vor să știe mai multe, gheața uscată este dioxid de carbon înghețat. Acest gaz natural atunci când este înghețat la temperatura extrem de rece devine solid. În forma sa solidă, poate fi tăiată în diferite dimensiuni și are multe utilizări. Pentru clienții interesați de gheață uscată, la Dry Ice cu asta ne ocupăm și vă putem furniza cantități mari, în funcție de nevoile dumneavoastră.

În ce contexte puteți folosi gheață uscată?

Așa cum știm deja, gheața carbonică poate fi folosite în mai multe situații, la diverse evenimente sau activități. Spre exemplu, de Halloween și alte evenimente speciale. Gheața carbonică este excelentă pentru a crea acel efect special într-un cazan de vrăjitoare, dovleac sculptat sau din plastic sau pentru a crea o atomosferă specifică pentru petrecerea sau evenimentul tău.

Camping, vânătoare, pescuit și plimbare cu barca. Acum vă puteți bucura de avantajele frigorifice cu confortul gheții carbonizate. Gheața uscată de la Dry Ice este perfectă pentru fiecare situație în care aveți nevoie de refrigerare, indiferent dacă sunteți în camping, vânătoare, plimbări cu barca, pescuit sau pentru a vă păstra mâncarea rece la plajă. Chiar dacă alimentele dumneavoastră trebuie păstrate la frigider sau congelate, se poate folosi gheață carbonică pentru mai multă siguranță.

Întreruperea alimentării și dezghețarea congelatorului. Când se defectează utilitățile de răcire, puneți articolele refrigerate într-un frigider cu aerisire, cu gheață uscată în partea de jos. Puteți pune o bucată de carton între mâncare și gheața carbonică, astfel încât produsele nu înghețe, ci doar să rămână la rece. Pentru siguranța produselor congelate, pune-le într-un frigider cu aerisire, cu gheață uscată deasupra articolelor pentru a le păstra înghețate. Asigurați-vă că păstrați răcitorul într-o zonă bine ventilată. Când revine alimentarea și produsele au fost puse din nou la frigider și congelator, lasă gheața carbonică să se sublimeze într-o zonă deschisă bine ventilată.

Gheața carbonică este dioxid de carbon solidificat (CO2). Gheața formată apă obișnuită există la temperaturi de 0 grade C și mai mult, în timp ce gheața carbonică este extrem de rece, având 79 grade C. Spre deosebire de gheața formată apă, gheața uscată nu se topește. În schimb, se sublimează, se schimbă direct din solid în gaz, eliberând C02. Vaporii de dioxid de carbon sunt mai grei decât aerul și, în spații închise, slab ventilate, pot deplasa aerul, provocând asfixiere. Este posibil ca vaporii de CO2 să se acumuleze în zone joase, în exterior, în condiții de vânt zero sau foarte slab.

Așadar, pentru o eficiență garantată în vederea păstrării produselor alimentare în cele mai bune condiții de depozitare, gheața uscată este o soluție cu care nu aveți cum să dați greș. Prin urmare, puteți apela cu maximă încredere la Dry Ice pentru a vă achiziționa gheață uscată.