La o inmormantare, de obicei, familia decedatului reuseste sa se ocupe de toate cele necesare, asta daca e suficient de numeroasa si daca sunt si oameni care sa fie dispusi sa se implice 100% in organizarea etapelor inmormantarii. Dar ce se intampla daca decesul survine intr-o familie in care mai ramane doar unul dintre soti si rudele nu prea mai sunt alaturi ca sa poata da o mana de ajutor? Daca sotul ramas in viata mai e si in varsta si sufera si de diverse boli lucrurile se complica si mai mult. Inmormantarea trebuie sa aiba loc, decedatul trebuie sa fie inmormantat conform regulilor existente.

In acest context singura alternativa reala pentru o inmormantare realizata si rapid si cat mai profesionist facuta cu putinta este oferita de o casa funerara cu servicii funerare complete, disponibile non-stop. Poti gasi o casa funerara in sectorul 5 sau in orice sector din Capitala, daca locuiesti aici, la orice ora poti suna si consilierii cu experienta iti pot oferi datele despre o inmormantare ca la carte fara niciun efort din partea persoanei ramase in viata. Casele funerare moderne au in ofertele curente tot ce e necesar pentru inmormantare, nu gasesti doar sicrie si coroane, aranjamente florale, jerbe.

De exemplu, Casa Funerara Luca, are in pachetele de servicii funerare complete si transport oriunde este nevoie, pentru persoane, decedat, cruce de lemn inscriptionata, seturi de orare, doctori cu experienta pentru constatarea decesului si imbalsamare care pot elibera si certificatul constatator si cel de imbalsamare, toaletarea decedatului si cosmetizarea, chiar si pastrarea la camera frigorifica 24 de ore daca e cazul.

Practic doar cu talonul de pensie si cu ajutorul de inmormantare sotul ramas in viata poata sa rezolve tot ce tine de inmormantare, banii ramasi se restitutie la final, dupa ce se achita toate cheltuielile aferente organizarii inmomantarii de o firma profesionista cu servicii funerare de calitate. Consilierea in vederea obtinerii actelor si pentru intocmirea dosarului pentru ajutorul de deces este inclusa in pachetele de la casa funerara in sectorul 5, la fel ca si accesoriile. Nu trebuie sa uitam ca echipa de specialisti de la Casa Funerara Luca are experienta vasta in organizarea si gestionarea inmormantarilor, etapele inmormantarii vor fi respectate cu strictete, la biserica se va asigura coliva, vinul, uleiul, pachetele, capetele, orice accesorii pot fi necesare, chiar si doliul.

Daca este cazul o casa funerara poate oferi la cerere si pachete funerare personalizate, in functie de ce are nevoie fiecare client, toate serviciile sunt premium si pot fi furnizate in cel mai scurt timp de la contactarea firmei de pompe funebre. In acest fel sotul ramas in viata isi va putea inmormanta partenerul in conditii optime, nu va face eforturi care i-ar putea influenta sanatatea si toate cheltuielile si alergatura vor reveni in sarcina firmei de pompe funebre, urmand ca aceasta sa isi recupereze banii din ajutorul de inmormantare primit la final.