Vrei sa faci unele schimbari in locuinta ta punand pereti din sticla in anumite zone?

Vrei sa schimbi aspectul birourilor din firma ta cu ajutorul peretilor din sticla?

Vrei sa aduci un trend nou si un aspect luxos in hotelul pe care il detii integrand pereti din sticla?

Nu ai idee cum sa faci aceste lucruri? MM Construct vine cu solutia pentru tine, suntem o echipa profesionista care se ocupa de realizare pereti din sticla.

Cine suntem?

Serviciile pe care  firma MM Construct le presteaza sunt diverse, angajatii nostri fiind profesionisti in amenajari interioare (reamenajari spatii birouri, compartimentari gips carton, pereti de sticla, remontari pereti de sticla, montari tavane casetate, etc.) dar si exterioare (renovări și reparații, finisaje pentru apartamente, case, vile, spații comerciale, birouri, etc.)

In toate tipurile de servicii pe care le oferim, echipa noastra actioneaza dupa acelasi tipar intotdeauna, dorindu-ne foarte mult ca dupa incheierea colaborarii, clientul nostru sa fie multumit de calitatea si timpul in care lucrarile sunt terminate, din acest motiv discutam inainte de a incepe lucrarile data exacta cand acestea se termina si ne tinem de cuvant, datorita Brandului pe care firma noastra il detine.

De ce sa alegem peretii din sticla?

Cand vine vorba despre aceasta intrebare, raspunsul este unul foarte simplu,  in functie de preferinte si necesitati se pot realiza pereti din mai multe tipuri de sticla: obisnuita, mata sau colorata, sticla fiind securizata astfel incat sa nu existe riscul de a se sparge. Sticla este tratata si cu substante speciale pentru a se prezenta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului, fara sa se zgarie. Atunci cand o persoana isi petrece timpul intr-un spatiu iluminat natural, se simte mult mai bine si este mult mai productiva, perfect pentru firmele care desfasoara activitate de birou, in plus, acestea nu iti vor da batai de cap pentru intretinerea lor. Peretii din sticla aduc un plus de eleganta si de lux.

Peretii din sticla se potrivesc aproape oriunde, incepand de la locuinte, cafenele, restaurante, birouri pana la hoteluri si restaurante.

Sper ca toate aceste detalii ti-au adus toate informatiile de care aveai nevoie. Daca esti hotarat sa faci o schimbare, in continuare este foarte simplu, nu ramane decat sa apelezi cu incredere la o echipa de profesionisti care se pricep la realizare pereti din sticla, MM Construct lucreaza pentru tine ca pentru noi. 

Acesta este sloganul care ne defineste si ne recomanda pe piata muncii de 20 de ani: “Construieste cum ai vrea sa ti se construiasca”.