Cu totii am trecut prin momentul dificil de a pierde pe cineva drag, insa putini stiu care sunt procedurile prin care se pune la punct o inmormantare. Este nevoie de indrumare in acest sens, motiv pentru care ideal ar fi sa ne orientam catre ajutorul celor mai priceputi, asa ca servicii funerare in bucuresti sunt bine venite. Se poate spune ca la Casa Funerara Luca ai nimerit in locul potrivit intrucat acestia se ocupa in locul tau de toate detaliile, astfel incat sa fie mai usor de depasit aceasta perioada dificila.

Diferite pachete

In primul rand, trebuie sa stii ca aici ai acces la diferite pachete din care poti alege, iar acestea sunt special concepute pentru toate nevoile, astfel incat sa fie mai usor de ales varianta potrivita pentru toate buzunarele. De exemplu, putem aminti de cel mai accesibil din punct de vedere financiar care costa doar 1000 de lei, suma ce este totusi restituita familiei din ajutorul de inmormantare.

Astfel, acesta include sicriul complet echipat, crucea de lemn inscriptionata, lenjeria pentru sicriu, setul de orare, atat cel mic, at si cel mare, eliberarea certificatului de constatare, dar si cel de imbalsamare de catre medici autorizati, toaletarea decedatului, preluarea de la domiciliu, transportul decedatului pana la biserica sau cimitir si nu numai. La polul opus este disponibil si cel mai complet pachet pentru care pretul este de 8026 de lei, din care suma de 3013 lei este restitutie familiei din ajutorul de inmormantare, iar in cazul acestuia calitatea produselor este net superioara. Pentru servicii funerare in Bucuresti, cu siguranta, se poate spune ca ai nimerit unde trebuie la Servicii Funerare Luca intrucat aici vei avea parte de o experienta pozitiva si de mult profesionalism.

Tot ce ai nevoie

Asadar, e mult mai simplu sa gasesti aici tot ce ai nevoie pentru a-ti fi cat mai usor sa organizezi o inmormantare in capitala. Specialistii de la Servicii Funerare Luca se ocupa de toate detaliile in locul tau, ceea ce este foarte important si ofera indrumarea necesara pentru a fi mai simplu de gestionat intreaga situatie.

Toate serviciile

De asemenea, serviciile nu se limiteaza numai la atat, pentru ca acestia se ocupa si de incinerare, de obtinerea tuturor actelor necesare si nu numai, asa ca le poti descoperi imediat pe cele de care ai nevoie in aceste momente dificile.

Mai usor de depasit momentul

Cu siguranta, acesta este unul dintre cele mai neplacute momente din viata oricarei persoane, insa cei de la Servicii Funerare Luca ofera toata sustinerea nevoie de care poate avea nevoie o persoana in asemenea situatii. Astfel, sa organizezi o inmormantare devine o activitate mult mai usor de gestionat.