Esti una dintre persoanele care isi doreste sa aibe ultimele gadgeturi? Sau poate pur si simplu doresti sa faci niste cursuri de performanta sau sa-ti faci niste analize destul de costisitoare?

Indiferent care ar fi motivul tau poti aplica acum la un credit cu buletinul la Telecredit. Creditul obtinut poate avea o valoare maxima de pana la 2000 de lei si pe care va trebui sa il platesti in cel mult 30 de zile, avand parte de toata flexibilitatea necesara.

Printre cele mai importante avantaje este si faptul ca este foarte simplu sa obtii un credit nebancar cu buletinul. Pentru acesta poti aplica online, iar procesul dureaza doar cateva minute, si nici nu va fi nevoie de foarte multe acte ca in cazul bancilor sau sa faci drumuri la institutiile bancare financiare.

Creditul de la Telecredit se poate obtine intr-un timp foarte scurt, iar banii sunt transferati direct in contul specificat de tine.

Pentru creditul online cu buletinul nu are nici o importanta daca esti pensionar sau salariat, procesul de obtinere fiind acelasi si anume, se solicita imprumutul, ulterior cererea este procesata rapid si in cel mai scurt timp banii sunt transferati in cont.

Telecredit pune la dispozitia clientilor toate informatiile de care acestia au nevoie asigurand astfel o transparenta totala.

In momentul in care te-ai decis ca ai nevoie de sustinerea Telecredit trebuie doar sa alegi suma de care ai nevoie cuprinsa intre 100 si 2000 de lei si perioada in care consideri ca ai posibilitate sa returnezi imprumutul, de la 10 pana la 30 de zile. In cazul in care vei avea posibilitatea sa achiti imprumutul mai devreme, ai avantajul ca returnezi suma imprumutata si dobanda acumulata doar pana la data respectiva. Pe platforma online a Telecredit s-a pus la dispozitia clientilor un calculator cu ajutorul caruia sa se cunoasca de la bun inceput care este dobanda pe zi, suma de returnat si DAE-ul.

La Telecredit nu exista nici taxe sau comisioane ascunse astfel incat sa vina cat mai mult in sprijinul clientului. Nu se ia in calcul daca un client mai are si alte credite astfel incat cu banii obtinuti de la Telecredit sa platesti o rata cu care ai ramas in urma, factura la telefon sau orice alta nevoie. Se poate intampla sa intervina oricand situatii neprevazute si sa nu poti plati creditul online cu buletinul. Pentru astfel de situatii, se va lua in calcul o refinantare, in aceleasi conditii avantajoase ca in cazul creditarii.

In concluzie, un creditul cu buletinul de la Telecredit pentru sume cuprinse intre 100 si 2000 de lei pe care sa-l achiti in termen de cel mult 30 de zile poate fi solutia ta salvatoare.