Produsele dezinfectante trebuie sa fie pastrate si utilizate corect. Un produs dezinfectant se utilizeaza doar pentru scopul indicat si trebuie sa respecte indicatiile de utilizare de pe eticheta produsului. Acelasi lucru trebuie aplicat privind si concentratia si timpul de contact recomandat. Este obligatoriu sa nu se amestece produse diferite pentru dezinfectare si sa se pastreze doar in flacoanele originale astfel incat acestea sa nu fie contaminate sau sa pierdem informatiile de pe eticheta produsului. Recomandarea este ca intotdeauna sa pastram produsele in locuri ferite de lumina si departe de sursele de caldura.

In categoria de consumabile medicale de pe site-ul medaz.ro se gasesc diversi dezinfectanti pentru suprafete: concentrati, spumanti si nespumanti, rapizi, sub forma de spray sau cu pulverizator sau sub forma de servetele umede. Servetele umede contin solutie dezinfectanta si sunt utilizate pentru curatarea suprafetelor dispozitivelor medicale asa cum sunt echipamentele medicale, aparaturile medicale. Au efect bactericid, fungicid si virucid. Dintre produsele dezinfectante, vezi produsele Klintesiv pe medaz.ro si beneficiile utilizarii acestora. Printre produsele dezinfectante cel mai utilizat este Klintesiv dezinfectant suprafete, acesta fiind o solutie lichida dezinfectanta, fara alcool, parfumat, gata de folosire, fiind recomandat pentru suprafete delicate si opacizante.

Acestea fac parte din categoria solutiilor ideale pentru dezinfectarea rapida, cu efect maxim asupra suprafetelor, ambulante, unitati de primiri urgente, UPU, sali de operatie, cabinete de consultatie, scaune de sustinere a lampilor, instrumente din otel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, suprafete de lucru si obiectele de inventar din spatii private si zone de sanatate publica.
Solutiile marca Klintesiv sunt solutii cu proprietati dezinfectante si detergenti cu un spectru larg de actiune biocida, care au fost create in functie de reglementarile normelor europene privind dezinfectia.

La MedAZ gasiti si alte solutii pentru dezinfectare, printre care gel dezinfectant pentru maini Klintesiv.

Este foarte important sa ne curatam si mainile, deoarece bacteriile sunt o amenintare reala pentru sanatatea noastra, cu atat mai mult cu cat organismul este slabit si este predispus la infectii. Este primordial sa ne curatam mainile inainte de a manca, dupa ce am luat contact cu animale de companie straine, daca avem gripa si tusim des, inclusiv dupa ce mergem la baie. Altfel spus, este bine sa ne curatam mainile ori de cate ori avem mainile murdare.

Cu ajutorul gelului dezinfectant pentru maini nu doar inlaturam bacteriile, ci le si distrugem. Printre motivele pentru care este bine sa achizitionam gel dezinfectant pentru maini marca Klintesiv, se numara faptul ca reprezinta un plus de sanatate, nu necesita clatire, nu costa mult si nu usuca pielea.

Pe site-ul www.medaz.ro este prezentata intreaga gama de produse dezinfectate, prezentate la cele mai bune preturi de pe piata medicala.