Cum domeniul constructiilor se afla intr-o continua creste in tara noastra, este de la sine inteles de ce a crescut cererea pentru anumite tipuri de servicii care au legatura. Astfel, sunt foarte multi cei care se intereseaza preturi servicii cadastrale, caz in care ar fi de preferat sa apeleze la cei mai buni. Aici intervine Euro Survey, aducandu-ne mai aproape specialisti cu o experienta foarte vasta, pregatiti sa ofere intotdeauna cele mai bune servicii, astfel ca oricine merita sa descopere lista lunga de avantaje promise.

De exemplu, pentru un apartament care dispune de o suprafata de mai putin de 100 mp atunci pretul este de numai 500 de lei, in timp ce pentru o curte cu tot cu casa, fara relevee, avand aceeasi suprafata sub 1000 mp pretul este de 1200 de lei. Pretul creste cu numai 400 de lei atunci cand vorbim de o suprafata cuprinsa intre 1000 si 1500 mp. Pentru terenul intravilan fara constructie de pana la 1000 de metri patrati pretul este de 1200 de lei si doar 200 de lei in plus pentru cresterea suprafetei cu pana 500 mp.

La capitolul relevee vorbim de documentatie sau proiectare la 3 lei / mp construit, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele, iar mai departe, pentru teren extravilan de sub 2000 mp pretul este de 1200 de lei si 1400 de lei pentru terenurile de peste 2000 mp. In cazul trasarii preturile sunt variate, intre 400 si 600 de lei pentru 4 respectiv 9 puncte, iar mai departe pretul poate sa creasca cu 65 de lei pentru punct cand vorbim despre peste 20 de puncte.

Pentru alipire si dezlipire pretul este de 500 de lei pana la 5 loturi si de 400 de lei intre 5 si 10 loturi. Serviciile cadastrele oferite de EuroSurvey sunt complete, astfel ca putem vorbi si despre ridicarile topografice neavizate care costa incepand de la 1000 de lei pentru suprafetele de maxim 1000 mo. O avizare topografica costa incepand de la 600 de lei, iar atunci cand e nevoie de un aviz pentru inceperea lucrarilor trebuie sa pregatim incepand de la 300 de lei.

In plus, specialistii EuroSurvey ofera si consulanta, preturile fiind de 500 de lei per lucrare, iar cu siguranta e mult mai simpla inscrierea sau efectuarea de notari in cartea funciara cu ajutorul acestora, preturile fiind aceleasi, de 500 de lei. Atunci cand te interesezi de preturi servicii cadastrale e bine sa te orientezi direct catre oamenii potriviti, iar aici chiar se poate spune ca ai nimerit in locul potrivit. Te vei bucura de un raport calitate – pret mai mult decat ideal, asa ca de ce sa nu incepi lucrarile chiar acum?