Printre cele mai dificile momente cu care ne confruntam in viata este, cu siguranta, moartea unei persoane apropiate. De fapt, si mai dificil este sa ne ocupam de organizarea inmormantarii acestora, pentru ca o asemenea ceremonie nu e atat de simplu de gestionat. In schimb, cei care nu se pricep si care nu au mai trecut niciodata prin asta, mai bine se lasa pe mana specialistilor si aleg servicii funerare bucuresti. Casa Funerara Luca vine cu cele mai bune solutii in acest sens, motiv pentru care merita sa descoperi toate avantajele la care poti avea acces.

In primul rand, stii ca aici esti in locul potrivit pentru ca experienta este cea care face diferenta. Bineinteles, mai bine te lasi pe mana specialistilor intrucat acestia stiu cum sa se adapteze la nevoile fiecaruia. In plus, de-a lungul timpului Casa Funerara Luca s-a ocupat de organizarea a nenumarate inmormantari, de toate tipurile. Cu alte cuvinte, nu are niciun rost sa te complici pe cont propriu, cand in asemenea momente dificile sunt multe alte lucruri de care te poti ocupa.

In al doilea rand, aici ai acces la mai multe pachete din care poti sa alegi in functie de nevoi, dar si de bugetul alocat. De exemplu, cel mai accesibil din punct financiar costa 1000 de lei, iar aceasta suma este returnata in inregime familiei din ajutorul de inmormantare. Cu alte cuvinte, nu costa nimic sa organizezi inmormantarea, iar din cadrul acestui pachet de baza nu lipseste nimic. Aici putem aminti de mai multe, printre altele, de sicriu echipat, cruce de lemn inscriptionata, lenjeria pentru sicriu, setul de orare mic si mare, toaletarea decedatului, preluarea decedatului de la domiciliu, asezarea decedatului in sicriu, transportul funerar si nu numai. Mai mult, se ofera acces si la doctor care sa constate decesul si pentru imbalsamare, fiind eliberate certificatele necesare in acest sens.

In schimb pachetele disponibile nu se limiteaza numai la atat, ceea ce presupune ca pana si cei mai pretentiosi vor avea acces la pachete care sa ii multumeasca pe deplin. Astfel, cel mai costisitor se situeaza in jurul a 8000 de lei, in timp ce suma de 3000 de lei este dedusa din ajutorul de inmormantare. Bineinteles, in acest caz produsele folosite sunt de o calitate superioare, insa sunt disponibile si pachete care sa se situeze undeva la mijloc. Cu alte cuvinte, la Casa Funerara Luca pot fi indeplinite preferintele tututor persoanelor, care dispun de bugete variate.

Serviciile sunt de cea mai buna calitate si toata lumea este pe deplin multumita, fiind mai simplu si mai comod ca niciodata sa fie organizata o inmormantare in conditii optime.