Pentru toate afacerile e nevoie de gasirea unor solutii ideale de finantare, iar unele optiuni sunt viabile doar in anumite contexte. Totusi, este bine sa stim care sunt cele mai bune variante catre care ne putem orienta, iar Omnicredit vine cu cateva propuneri pe care trebuie sa le aiba in vedere orice om de afaceri. Asadar, trebuie sa stii despre scontare instrumente de plata care reprezinta o optiune foarte eficienta si practica si care se dovedeste a fi foarte avantajoasa.

Afla mai multe

Inainte de toate ar trebui sa stii mai multe despre scontare. Aceasta este o modalitate grozava prin care iti poti accelera veniturile, care presupune ca poti incasa chiar astazi biletele la ordin si CEC-urile de la clienti care au termen de plata in viitor, fara sa mai fie nevoie sa astepti pana in acest moment. Totul e foarte simplu intrucat le girezi catre Omnicredit care le va plati pe loc si va astepta in locul tau, pentru a scapa de griji.

Despre Omnicredit

Trebuie sa stii cate ceva si despre Omnicredit, adica prima platforma fintech de finantare online din Romania care isi dedica produsele si serviciile financiare persoanelor juridice si care in viitor urmeaza va prezenta si cateva optiuni pentru persoanele fizice. Aici a inceput povestea a nenumarate afaceri de succes din tara noastra, astfel ca urmatoarea poate fi chiar a ta!

Potrivit pentru orice afacere

Este bine de stiut ca se pot finanta tot felul de afaceri si nu conteaza domeniul de operare, astfel ca aici putem aminti de cabinete stomatologice, agentii de marketing, firme IT, magazine ce comercializeaza electronice de ultima generatie si nu numai. Nu sunt impuse limite la fel ca in cazul institutiilor bancare obisnuite, motiv pentru care merita sa profiti. In plus, serviciul de scontare instrumente de plata chiar este o optiune viabila in toate contextele.

Cei mai buni specialisti

De asemenea, aici ai acces la cei mai buni specialisti dispusi sa te ajute de fiecare data cand ai nevoie si intotdeauna se vor gasi cele mai potrivite solutii pentru toate problemele. Cu siguranta, fiecare antreprenor ar trebui sa dobandeasca cateva cunostinte de economie, iar Omnicredit propune cele mai bune conditii in acest sens.

Mult mai simplu online

In plus, e mult mai simplu sa rezolvi orice problema direct online din mai multe puncte de vedere, in principal datorita marilor economii de timp. Totusi, eviti si orice problema de natura administrativa, sistemul Omnicredit fiind foarte bine pregatit, asa ca trebuie doar sa iti faci un cont pe site, ceea ce nu dureaza mai mult de 30 de secunde, apoi incarci imediat toate documentele necesare, iar in cel mult o ora vei afla daca ai primit aprobarea, urmand ca mai apoi in maxim 8 ore sa primesti suma de bani solicitata direct in contul tau.

Vezi calculatorul disponibil

Pentru a-ti fi si mai usor poti sa folosesti calculatorul disponibil pe site intrucat pe aceasta cale iti vei alege direct valoarea facturilor tale, pana la 250.000 de lei si data scadentei acestora, pana la 120 de zile, pentru a sti direct care este suma pe care o vei primi de la Omnicredit. Nu exista taxe ascunse sau alte comisioane cu care sa te trezesti pe parcurs.

Scapa de bataile de cap

Totodata, aici scapi de toate bataile de cap aduse de birocratie, care sunt specifice institutiilor financiare obisnuite. In schimb, la Omnicredit iti vei putea exprima creativitatea si ai acces la tot ce este nevoie pentru ca activitatea ta sa fie desfasurata in conditii optime, astfel ca stii care sunt solutiile catre care sa te orientezi atunci cand iti doresti sa iti dezvolti propria afacere.