Deschiderea unei firme nu e este deloc o sarcina complicata astazi, insa de aici si pana la a ajunge la cele mai mari performante e cale lunga. In schimb, in ziua de azi avem acces la solutii moderne de finantare care pot simplifica mult acest drum catre succes. Omnicredit propune mai multe tipuri de credite pentru societatile comerciale, iar unul dintre acestea poate fi exact ce are nevoie si afacerea ta.

Despre Omnicredit

Omnicredit reprezinta prima platforma fintech de finantare din Romania care isi desfasoara activitatea exclusiv online si care isi dedica produsele si serviciile financiare persoanelor juridice. Cu toate acestea, in viitorul apropiat urmeaza a fi prezentate si altele dedicate persoanelor fizice, astfel incat oricine sa poata avea acces la cele mai bune conditii. De-a lungil timpului Omnicredit s-a implicat si a ajutat nenumarate proiecte de afaceri din Romania, din toate domeniile, iar urmatorul poate fi chiar al tau.

Microcredit

Daca esti interesat de credite pentru societatile comerciale, atunci solutiile propuse de Omnicredit, cu siguranta, ti se vor parea atragatoare. Acestea sunt usor de accesat, astfel ca nu sunt impuse conditii stricte precum in cazul institutiilor financiare, iar printre detaliile care trebuie sa fie respectate este ca firma sa fi avut activitate economica in ultimele trei luni. Mai departe poti sta fara griji pentru ca sumele solicitate pot fi alocate pentru plata salariilor, a facturilor, chiriilor, fie pentru a cumpara utilaje sau echipamente noi, adica tot ce e nevoie pentru a gestiona activitatea asa cum se cuvine.

Soliciti creditul imediat

Foarte important este si faptul ca poti sa soliciti imediat credite pentru societatile comerciale aici si nu dureaza mai mult de 30 de secunde pentru a-ti face cont pe platforma Omnicredit. Mai departe te poti documenta imediat cu privire la optiunile disponibile si sa plasezi cererea care va fi analizata in cel mult o ora. Asadar, daca aceasta este aprobata atunci vei primi suma solicitata direct in cont in maxim 8 ore. Mai simplu de atat nu se poate, astfel ca Omnicredit iti promite conditii avantajoase din toate punctele de vedere.

Foloseste calculatorul disponibil pe site

De ce sa nu te folosesti de toate resursele pe care le ai la dispozitie direct pe site? La Omnicredit te asteapta un calculator foarte usor de utilizat prin intermediul caruia poti afla direct care este rata lunara si totalul de plata al creditului tau. Trebuie doar sa alegi suma pe care iti doresti sa o imprumuti si durata, iar acestea sunt costurile totale pentru ca nu te trezesti pe parcurs cu taxe sau comisioane de care nu stiai.

Stai departe de birocratie

Foarte important este si faptul ca aici totul se gestioneaza direct online, ceea ce presupune ca eviti din start birocratia, cea care pune bete in roate dezvoltarii a nenumarate afaceri. Nu te complici cu telefoane, cu drumuri pana la banca, cozi interminabile, timp pierdut, dosare stufoase sau conditi stricte, cand la Omnicredit ai parte de toata flexibilitatea necesara.

Profita de consultanta

Consultanta din partea specialistilor e un mare plus pentru ca in calitate de antreprenor poti sa dobandesti nenumarate cunostinte care sa iti fie de folos atunci cand iti gestionezi activitatea. Echipa Omnicredit se remarca cu o experienta de peste 15 ani in domeniul economic, ceea ce presupune ca asigura intotdeauna gasirea celor mai bune solutii, chiar si pentru problemele mai complexe.

Dezvolta orice afacere

Nu in ultimul rand, ai posibilitatea de a dezvolta orice afacere atunci cand accesezi credite pentru societatile comerciale, de la o firma IT, o florarie, o spalatorie, o sala de fitness, un cabinet de kinetoterapie,  un atelier de retusat imbracamintea, o agentie imobiliara si nu numai, posibilitatile sunt nenumarate.