Dupa inmormantarea unei persoane dragi ramane amintirea celui sau celei care a facut parte din viata noastra, pentru ca aceasta va ramane vesnic intiparita in memoria noastra, astfel ca, persoana respectiva va trai, in mod simbolic, in continuare. Tocmai de aceea, casa funerara In Memoriam ofera servicii profesionale pentru organizarea de meniuri pentru parastase, prin care se urmareste facilitarea muncii ce presupune punerea la punct a unei astfel de slujbe. Scopul serviciilor de organizare parastase includ stabilirea meniului ce urmeaza a fi servit cu ocazia slujbei religioase, precum si a cantitatii de mancare ce este necesara pentru a fi preparata in functie de numarul de persoane care vor participa la inmormantare. Firma de servicii funerare se ocupa de absolut tot ce este nevoie incepand de la cumparaturi, gatit si pana la servirea preparatelor, scapand astfel de grijile si stresul generat de aceste nevoi.

Serviciile de organizare a parastaselor si pomenirilor sunt disponibile si in regim de catering. De altfel, se poate servi si livra orice tip de mancare pentru pomana sau parastas, fie ca este vorba de meniuri de parastas de dulce, fie meniuri de parastas de post.

Pomana sau parastasul pot fi servite atat in restaurantul propriu cat si in afara localitatii la domiciliul clientului, firma fiind dotata cu mese, corturi, vesela si tot ce este necesar pentru organizare.

Slujba care se face pentru pomenirea mortilor, prin organizarea de parastase, este pentru a ne ruga ca persoana trecuta in nefiinta sa isi gaseasca odihna vesnica si sa i se ierte pacatele. E bine de retinut faptul ca o astfel de slujba religioasa se face in anumite perioade ale anului, la intervale de timp bine stabilite cum ar fi: la 3,9 si 40 de zile dupa moarte, la 3, 6 si 9 luni, la un an si apoi in fiecare an pana se implinesc 7 ani de la moarte.

Firma de servicii funerare ofera servicii de organizare parastase pentru fiecare din perioadele amintite, astfel incat, familiile indoliate sa poate sa arate cel mai bine dragostea si pretuirea fata de persoana decedata.

Pentru ca de cele mai multe ori evenimentele se petrec pe nepregatite sau este nevoie de un loc linistit pentru a se putea organiza astfel de evenimente, firma de servicii funerare In Memoriam ofera servicii de catering pentru parastas.

Cu acest serviciu, putem spune ca firma de servicii funerare, In Memoriam este pregatita cu tot ce trebuie pentru a se putea organiza toate cele necesare in cazul unei inmormantari. Daca apelati la In Memoriam veti putea face economie de timp si de bani, astfel ca ai toate motivele sa comanzi de aici meniu pentru parastas. E primordial sa optezi sa colaborezi cu o firma de incredere ce ofera servicii profesionale daca iti doresti sa-ti arati toata stima fata de persoana decedata.