Tehnologia a evoluat atat de mult incat in ziua de azi avem posibilitatea de a inregistra audio video orice moment. In plus, si dispozitivele au devenit din ce in ce mai mici, astfel ca o camera video poate fi ascunsa chiar si in cele mai modeste obiecte, acestea fiind camerele spion, cele care castiga tot mai mult teren. Daca esti in cautarea unor astfel de dispozitive ai nimerit in locul potrivit pentru ca la iUni te asteapta o gama foarte variata, unde va fi imposibil sa nu dai peste optiuni care sa iti convina.

Sub cele mai obisnuite forme

O camera poate sa fie ascunsa intr-o multime de obiecte pe care le regasim in viata de zi cu zi si care nu vor da niciodata de banuit celor din jur. Aici putem aminti de pixuri, mouse-uri, stick-uri USB, nasturi, curele, cravate, ceasuri de mana, de birou sau de perete, detectoare de fum, sticle de apa si multe altele. Toate aceste obiecte pot fi mutate cu usurinta dintr-un mediu in altul, pentru a fi folosite dupa cum ai nevoie.

Rezultate de calitate

In plus, rezultatele vor fi intotdeauna de calitate pentru ca orice camera moderna inregistreaza la rezolutii Full HD sau chiar 4K, ceea ce presupune ca se vor distinge toate detaliile de care ai nevoie. astfel, poti sa te interesezi de camere spion la iUni unde va fi imposibil sa nu dai peste cele mai bune variante.

Vezi online variantele

Este atat de simplu sa gasesti niste camere spion compatibile cu nevoile tale pentru ca la iUni poti sa treci in revista toate produsele in decurs de numai cateva minute, acesta fiind un magazin online bine pus la punct. Pe aceasta cale ai suficient timp la dispozitie sa studiezi fiecare produs pentru a fi sigur ca ai luat cea mai inspirata decizie si nici nu mai trebuie sa pierzi timpul prin magazinele obisnuite.

Poti sa testezi produsele

Totusi, daca nu te pricepi deloc si nu stii ce produs sa alegi, ai ocazia de a merge in showroom-ul iUni din Bucuresti, unde ai posibilitatea de a testa fiecare produs in parte. Pe aceasta cale, cu ajutorul specialistilor, cu siguranta, vei face o alegere de care sa fii mandru.

Nu ai nevoie de bugete mari

Nu in ultimul rand, nici nu trebuie sa pregatesti multi bani pentru a cumpara camere spion in conditiile in care preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. De exemplu, vei putea alege o camera ascunsa intr-o oglinda de birou pentru 269 de lei, un pix spion la 195 de lei, un detector de fum camera si wifi la 569 de lei, un incarcator mobil la 329 de lei, asa ca variantele sunt pentru toate nevoile si bugetele.