Daca esti de parere ca poti obtine mai mult de la masina ta si iti doresti ca aceasta sa fie personalizata pana la cele mai mici detalii, cu siguranta, te gandesti de unde sa economisesti sumele necesare pentru a pune in practica procedurile necesare. In schimb, exista si solutii mult mai simple si mai practice, iar aici putem aminti de colantari auto, care reprezinta o alternativa la vopsirea obisnuita. Cu alte cuvinte, ColantariDesign reprezinta locul ideal catre care te vei putea orienta in acest sens, asa ca merita sa incerci chiar acum pentru a afla toate detaliile care conteaza.

Economii considerabile

Unul dintre cele mai importante avantaje este din punct de vedere financiar intrucat preturile pentru colantarea unui autoturism sunt chiar de patru ori mai mici decat pentru vopsirea aceleiasi masini. Cu alte cuvinte, este suficient un buget chiar si de numai 1.000 de lei pentru a colanta o masina din clasa compacta precum Volkswagen Golf, Opel Astra, Ford Focus sau Skoda Fabia, pe cand vopsirea incepe de la 4.500 de lei. Bineinteles, preturile treptat cresc odata cu dimensiunile autoturismului, insa tarifele sunt foarte avantajoase.

Paleta variata de culori

Cei interesati de colantari auto trebuie sa stie ca au la dispozitie si o paleta vasta de culori din care vor putea alege, iar aici putem aminti negrul mat care este la mare cautare, albul perlat, alaturi de multe alte nuante care imita vopseaua metalizata obisnuita.

Pentru toate masinile

De asemenea, colantarea este o solutie care se poate pune in practica pentru toate masinile, fie ca vorbim de cele din clasa mica, compacta, sedan, SUV, de lux, insa este o varianta si pentru camioane, autocare si nu numai, asa ca descopera care sunt posibilitatile la ColantariDesign.

Usor de aplicat

In plus, aceasta este o procedura care se pune in practica in cel mai scurt timp, fiind de ajuns chiar si numai cateva ore in comparatie cu vopsirea traditionala care impune din start minim 3 zile pentru uscarea vopselei, astfel ca merita sa iei in calcul aceasta solutie disponibila aici.

Indepartare fara griji

Cu siguranta va aparea candva un moment in care iti doresti sa faci o schimbare si nu trebuie sa iti faci griji din acest punct de vedere intrucat indepartarea autocolantului este o procedura simpla, care se pune in practica imediat si care nu afecteaza in niciun fel vopseaua originala a masinii.

Ideal pe termen lung

Nu in ultimul rand, aceasta este o solutie care se dovedeste a fi ideala pe termen lung intrucat autocolantele rezista in cele mai bune conditii chiar si mai bine de 5 ani, insa totul depinde de tipul alese, pentru ca unele sunt mai mult sau mai rezistente, iar cele mai costisitoare, bineinteles, stau cel mai bine la acest capitol.