In magazinul nostru online, Jumatate de Pret, aveti sute de mii de produse din care puteti alege si o linie de produse in continua crestere, pentru ca stim nevoile de obtinere a echipamentelor industriale sunt indeplinite cu siguranta, iar clientii au incredere in noi. Furnizorii nostri va vor oferi un serviciu complet pentru a va mentine operational si pentru a satisface nevoile de a dispune echipament pentru orice situatie. Daca sunteti interesat  sa achizitionati generatoare curent din magazinul nostru, veti fi uimiti de varietatea de optiuni de produse cu care va intampinam, toate la preturi foarte bune. Cu mii de furnizori de calitate, suntem increzatori ca acestia pot aduce toate echipamentele, serviciile si solutiile pentru diferitele sectoare industriale.

Generator de curent pe gaz

Aceste generatoare de curent sunt, practic, centrale electrice de mici dimensiuni, permit proprietarilor sa genereze electricitate la fata locului, ca inlocuitor sau complement al electricitatii din reteaua electrica in caz de avarii sau de pana de curent. Generatoarele de energie functioneaza pe acelasi principiu, adia ard combustibil pentru a crea energie mecanica pe care o transforma in energie electrica. Generatoarele au doua componente principale, mai exact un motor cu ardere interna si un alternator.

La fel ca motorul cu ardere interna al unei masini, motorul unui generator are nevoie de combustibil pentru a functiona. Motorina, gazul natural, propanul, benzina si biocombustibilii sunt optiuni comune. Arderea combustibilului este utilizata pentru a crea o miscare de rotatie. Aerul si combustibilul sunt amestecate si se aprind in interiorul unui cilindru. Arderea provoaca o mica explozie care face ca pistonul din cilindru sa creasca si apoi sa scada. In cazul unei masini, aceasta miscare ar fi folosita pentru a propulsa masina. Intr-un generator, este folosit pentru generarea de energie electrica in situatii de criza, cand se inregistreaza probleme cu privire la sursa de electricitate.

Cum produce un generator electricitate?

Miscarea de rotatie produsa de motor se extinde in cea de-a doua componenta principala, alternatorul. Alternatorul transforma o forma de energie, energia cinetica de rotatie in energie electrica, utilizand proprietatile inductiei electromagnetice, fenomenul fizic prin care campurile magnetice variabile creeaza curenti electrici.

Pe de alta parte, dincolo de aceste generatoare de curent electric care se alimenteaza pe baza de combustibili sau energie, exista si generatoarele clasice, care pur si simplu stocheaza energia electrica pe care o primesc pentru ca aceasta sa poate fi folosita atunci cand sunt probleme sau defectiuni la sistemul de electricitate din locuinta. In plus, acestea pot fi utilizate si pentru deplasari, atunci cand doriti sa mergeti sa faceti camping.

Astfel, un generator de curent electric este o necesitate la casa omului, o investitie care merita, mai ales in situatiile cand defectiunile sunt remediate cu greu.