Cu siguranta, prezenta in mediul online este vitala pentru toate afacerile, indiferent de domeniul de activitate, insa cu remote desktop Thinstuff isi propune sa aduca si mai multa eficienta. Cu siguranta, ai nevoie de remote desktop pentru ca pe aceasta cale va fi mai simpla promovarea, iar cine lipseste din mediul online va avea mult de pierdut. In ziua de azi cei mai multi dintre noi ne cautam informatiile exclusiv pe internet, iar despre remote desktop windows 10 oricine ar trebui sa cunoasca mai multe pentru ca merita.

Inainte de toate e bine de stiut ca atunci cand apelezi la remote desktop connection windows 10 de la Thinstuff te asteapta mai multe pachete care iti ofera toata flexibilitatea necesara. Pachetele propuse sunt cu 3, 5 sau 10 conexiuni, dar nu au fost omise nici nevoile celor pentru conexiuni nelimitate. Mai mult, daca ai nevoie de remote desktop e bine de stiut ca e suficienta o singura instalare care e usor de pus in practica si care nu implica nevoia unor setari speciale pe calculatoare. Bineinteles, costul reprezinta unul dintre criterii importante dupa care oricine alege remote desktop software, dar la Thinstuff preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind mult inferioare variantei propuse la Microsoft.

De asemenea, despre Thinstuff Terminal Server XP/VS e bine de stiut ca reprezinta un tip de software care aduce multa libertate si care poate fi utilizat in cazul oricarui sistem de operare Windows, atat cele mai noi, cat si cele lansate in urma cu mai multi ani. Astfel, putem aminti de remote desktop connection windows xp, 7 si 10 care sunt foarte populare, dar si de altele precum 8.1 sau Vista.

Se poate face o comparatie intre solutia oferita de Microsoft si cea Thinstuff, iar balanta tinde sa incline in favoarea celei din urma, incepand si de la partea financiara. Astfel, oricine alege remote desktop services de la Thinstuff va plati mult mai putin decat la Microsoft, iar economiile facute care sunt considerabile pot fi alocate catre alte puncte de interes. Nici nu se pune problema compatibilitatii in cazul remote desktop pentru ca orice client se va putea bucura de eficienta maxima si de liberatatea de a folosi sistemul de operare dorit, dar si de securitatea datelor.

Nimeni nu trebuie sa fie un as in ale tehnologiei pentru a folosi remote desktop client intrucat totul e simplu de configurat si nici nu dureaza mult. De fapt, e suficienta instalarea unei aplicatii, urmand ca mai apoi sa fie alesi utilizatorii care sa se conecteze la remote la server. Cu alte cuvinte, nu sunt necesare proceduri complicate pentru pregatirea statiilor de lucru, iar remote desktop de la Thinstuff poate fi cea mai buna alegere.