Am observat că un proces numit osmoză inversă este una dintre cele mai eficiente soluții pentru purificarea apei. Această opțiune este sigură și dovedit a fi foarte economică, dar nu pentru apă îmbuteliată. Echipa CVWater pune la dispoziția clienților o gamă largă de unități de tratare a apei cu osmoză inversă, asigurând producția de apă permeabilă, care este esențială pentru diverse sectoare industriale precum laboratoare, cosmetică, spălătorie profesională, industria alimentară și alte aplicații. Dacă sunteți interesat să achiziționați echipament, ne puteți contacta telefonic și prin e-mail pentru mai multe detalii.

Beneficii de care te poți bucura

CVWater oferă una dintre cele mai bune modalități de purificare a apei, o stație de osmoză inversă. Veți avea încredere că ați făcut cea mai bună alegere, deoarece puteți beneficia de diverse beneficii atunci când alegeți un proces de osmoză inversă, deoarece debitele standard pot fi de până la 50 de litri pe zi și în ceea ce privește instalarea, stațiile de ocupare, dacă ne gândim la In propria casa, spatiul este mult mai mic pentru a incapea sub chiuveta. De asemenea, stațiile au o capacitate de reținere a sării de până la 97%, asigurând o eficiență de 75%, în funcție de factorii de calitate a apei. În același timp, am observat că doar moleculele de apă pură trec prin membrana semipermeabilă în timpul filtrării. O statie de osmoza inversa chiar poate sa faca diferenta!

Nenumărate fragmente

Componentele stației noastre de osmoză inversă sunt montate pe un cadru din oțel inoxidabil, inclusiv un panou frontal din plastic cu funcții de măsurare și control. Între timp, stația include filtre de admisie, pompe centrifuge de înaltă presiune cu zgomot redus, module cu diafragmă în diferite recipiente sub presiune. Stațiile au, de asemenea, robinete, microprocesoare și instrumente de control și măsură.

Pentru diferite segmente de piata

Daca vrei sa te bucuri de toate beneficiile apei pure in casa ta, avem modele de filtre cu osmoza inversa care pot fi instalate individual in bucatarie. În plus, oferim soluții pentru aplicații industriale de osmoză inversă, așa că credem în produse care sunt compacte, ușor de utilizat și au performanțe ridicate de procesare. Modelele de statii pot fi folosite in cosmetica, spalatorii profesionale, laboratoare, industria alimentara si diverse industrii care implica acest tip de apa.

Vizitați site-ul nostru

Bine ați venit pe site-ul nostru web pentru a afla mai multe despre gama noastră de stații de osmoză inversă. Echipa CVWater ia în considerare nevoile clienților, așa că vă sprijinim în alegerea echipamentului potrivit. Aflați totul despre tratarea și purificarea apei direct de la experți și fiți răsplătit cu fiecare apel!