Cine este in cautarea unui loc de cazare la malul marii, cu siguranta, se poate baza pe Casa Hrisicos. Acesta este un hotel de 4 stele in Piata Ovidiu, foarte aproape de toate punctele de interes si gasesti un concept unic in tara noastra: oaspetii controleaza sejurul direct de pe telefonul mobil. Asadar, nu conteaza daca ajungi in Constanta in interes de afaceri sau in calitate de turist pentru ca de acum stii ca acesta este cel mai potrivit loc de cazare pentru tine.

Descopera istoria

Nu trebuie sa fii neaparat pasionat de istorie pentru a te atrage toate detaliile legate de Casa Hrisicos. Inca de la infiintarea sa de la inceputul secolului trecut, a atras marile personalitati ale vremii sansa de a se caza intr-un loc pe cinste in orasul de la malul marii. Functia initiala de hotel a fost precedata de sediu de banca, iar multe decenii a fost lasata de izbeliste. Totusi, astazi ne putem bucura din nou de valoarea sa, inclusiv la functia initiala. Cladirea in sine este una dintre cele mai rezistente structuri din piata Ovidiu, iar arhitectura sa a atras inclusiv multi scriitori, de la I.L. Caragiale, pana la Barbu Stefanescu Delavrancea sau Alexandru Vlahuta.

Aproape de tot ceea ce conteaza

La Casa Hrisicos ai posibilitatea de a te caza intr-un loc in care sa te simti bine, din care sa nu lipseasca nimic si unde sa ai parte de cele mai bune conditii. Controlezi totul direct de pe telefon si esti si in centrul orasului, in Piata Ovidiu, aproape de toate punctele de interes. La doar un minut distanta gasesti Sinagoga Mare si Moscheea, acvariul si cazinoul le gasesti la doar 7 minute distanta, pe cand plaja si portul la doar 10 minute. Totodata, punctele de business din oras care te intereseaza se afla o o distanta redusa, ceea ce presupune ca acest hotel de 4 stele te poate ajuta sa ajungi imediat oriunde te intereseaza.

Fara riscuri si siguranta deplina

Mediul modern care te asteapta la Casa Hrisicos este si sigur, iar aici nu exista receptie fizica, ceea ce presupune ca check in-ul, cat si check out-ul le faci direct de pe telefon. Receptionarii sunt virtuali si poti comunica cu personalul prin aplicatie, fie la telefon sau prin email. Platile se fac exclusiv online, in conditii de maxima siguranta, motiv pentru care nu ai nici cea mai mica grija.

Te poti caza acum

Oricare ar fi scopul pentru care ajungi la malul marii in Constanta, cu siguranta merita sa te cazezi la un hotel de 4 stele in Piata Ovidiu unde sa te astepte conditiile ideale, iar pentru asta poti apela la Casa Hrisicos.