Vacanta la care ai visat dintotdeauna este mult mai aproape de tine acum, chiar si daca aceasta va fi pe un alt continent. Apeleaza la Fabrica de Vacante pentru ca aici e biletul tau spre New York pentru care vei plati mult mai putin decat te-ai fi asteptat. De asemenea, te vei putea lasa pe mainile specialistilor de aici care sa iti pregateasca un concediu de vis, venind cu cateva sugestii si propuneri de care trebuie sa tii cont atunci cand ajungi pe taramul american.

Podul Brooklyn

Putini stiu ca acesta este unul dintre cele mai vechi poduri suspendate din lume, insa cu siguranta este unul dintre cele mai faimoase. Ridicat in mai putin de 15 ani si finalizat in 1883, acesta face legatura dintre Manhattan si Brooklyn, iar zilnic este strabatut de peste 120000 de vehicule, fiind prietenos chiar si cu pietonii. Cu o lungime de aproape 2 km, oricine ajunge aici va fi recompensat cu vederi impresionante asupra imprejurimilor.

Times Square

Cu siguranta, acesta este unul dintre cele mai populare puncte din New York intrucat atrage anual aproape 40 de milioane de vizitatori. Aceasta e o importanta zona comerciala, iar in fiecare an aici este organizat Revelionul, incepand anul 1907. Cu siguranta, ai unde sa te distrezi, sa mananci si sa te implici in fel si fel de activitati.

Parcul Central

Amplasat chiar in inima Manhattan-ului, parcul central din New York gazduiste, printre altele, o gradina zoologica, dar si castelul Belvedere. Oricine isi poate lua o zi libera pentru a se deconecta in cadrul parcului, fiind un loc numai bun pentru cei care vor sa se plimbe, dar si pentru cei care doresc sa faca jogging sau sa circule cu bicicleta. Parcul ocupa 315 hectare, avand 4 km lungime si 800 de metri latime, iar inca de la inaugurarea sa din 1859 a reprezentat una dintre cele mai mari atractii din New York.

Empire State Building

Cu siguranta, aceasta este o alta mare atractie a orasului, ce se ridica 381 de metri in inaltime. Milioane de turisti vin aici in fiecare an pentru a admira New York-ul intr-unul din punctele sale de observare, fie de la etajul 86, fie de la etajul 102. Aceasta este nu doar una dintre cele mai faimoase cladiri ale Americii, ci chiar ale lumii, iar timp de 40 de ani a reprezentat cea mai mare cladire de pe glob. Inaugurata in 1931, Empire State Building isi asteapta astazi curiosii, iar cine alege sa viziteze New York, cu siguranta, trebuie sa o includa pe itinerariul sau. Asadar, aici e biletul tau spre New York, trebuie doar sa alegi datele care iti convin si sa te bucuri de o experienta de neuitat.