În funcție de problema medicală cu care se confruntă pacientul, recuperarea medicală într-un cabinet profesionist îl ajută pe pacient să-și refacă funcționalitatea membrelor după o procedură mai mult sau mai puțin complexă. Ca urmare, acest proces poate reduce semnificativ complicațiile post-operatorii, care la rândul lor scurtează durata spitalizării, precum și costurile de îngrijire medicală care ar trebuie să existe în cazul acestor servicii

Kinetoterapeuții ajută la îngrijirea pacienților în toate etapele recuperării, de la diagnosticul inițial până la recuperarea medicală. Terapia fizică poate fi o opțiune independentă sau poate sprijini alte tratamente. Unii pacienți sunt îndrumați către terapeuți de către medicii care au tratat cazul, în timp ce alții caută tratament pe cont propriu.

Indiferent de situația cu care vă confruntați, este important să rețineți că după orice tip de intervenție chirurgicală sau orice alt serviciu medical care implică reabilitare într-un cabinet de recuperare medicală precum MovKinetic puteți obține cele mai bune rezultate. Prin urmare, medicii noștri vă pot ajuta efectuând un examen fizic și evaluând capacitatea atletică, flexibilitatea, mișcarea mușchilor și articulațiilor, inclusiv luându-vă istoricul de sănătate.

De asemenea, vă pot sprijini oferindu-vă un diagnostic clinic, un prognostic și un plan de îngrijire cu obiective pe termen scurt și lung, efectuând orice tip de tratament și/sau orice intervenție care ajută la recuperare. Nu în ultimul rând, medicii noștri vă pot oferi câteva sugestii legate de exerciții pe care le puteți face acasă și care vor avea cel mai mare efect în timp. Tot ce trebuie să faceți este să vă puneți încrederea în noi și în serviciile noastre și să vă bucurați de atenție din toate punctele de vedere.

Câteva situații în care puteți beneficia de recuperare postoperatorie la un cabinet de reabilitare medicală precum MovKinetic sunt:

  • Boli cardio-pulmonare, cum ar fi boala pulmonară obstructivă cronică, fibroză chistică și insuficiența cardiacă post-IM;
  • Boli ale membrelor;
  • Tulburări musculo-scheletice, inclusiv dureri de spate, rupturi;
  • Tulburări neurologice, cum ar fi accident vascular cerebral, leziuni ale măduvei spinării, boală Parkinson, scleroză multiplă și leziuni cerebrale traumatice;
  • Tulburări pediatrice, inclusiv paralizie cerebrală și distrofie musculară;
  • Leziuni specifice sportivului;

Deci, dacă ați suferit recent o intervenție chirurgicală sau ați fost sfătuit să mergeți la un cabinet de recuperare medicală, MovKinetic poate fi locul unde vă puteți recupera treptat. Datorită profesionalismului medicilor noștri și a tehnologiei de ultimă oră de care beneficiem, recuperarea dumneavoastră va fi acum mai ușoară decât ați crede. Apelați cu încredere la serviciile noastre și veți putea trece la o viață activă la fel de sigură că în vremurile bune!