Angajarea unei persoane nu a fost niciodata o sarcina usoara, iar atunci cand firmele au nevoie de o noua persoana care sa completeze echipa sunt, cu siguranta, puse in dificultate. In schimb, exista o solutie la indemana tuturor pentru asta: recrutare prin FiveKeep. Ce presupune aceasta si care sunt avantajele le vei descoperi mai departe.

Recrutarea poate fi o adevarata pentru multe firme pentru ca CV-urile trebuie analizate, procesate, iar pe baza lor sa fie luate cele mai inspirate decizii. Totusi, este nevoie de un efort important in acest sens, ceea ce mananca mult timp si este de mirare de ce multe firme cauta solutii in acest sens sau prefera sa externalizeze totul. In general, companiile mari dispun de un departament HR, insa pentru firmele mici si mijlocii acest departament de resurse umane nu este neaparat justificat intotdeauna. Firmele mari dispun de un protocol clar pe baza caruia se selecteaza CV-urile si se fac angajarile.

Non stop

In schimb, aici intervin cei de la FiveKeep care propun o platforma pe baza carora este mult mai simplu sa se faca angajarile, selectia angajatilor facandu-se mult mai eficient. Conceptul propus este unul nou, fiind dedicat tuturor business-urilor care dispun de o lista cu potentiali canditati din care trebuie sa fie alesi cei compatibili. Pe aceasta cale este mult mai simplu sa se ajunga la o lista restransa cu candidati din care, la final, sa fie ales doar cel mai bun.

Recrutarea pe aceasta cale presupune o activitate mult mai simpla si totul se bazeaza pe o serie de algoritmi si niste criterii de performanta atunci cand sunt analizate CV-urile, iar procesul este unul obiectiv, rapid si eficient. Astfel, toti angajatorii au numai de castigat, dar si canditatii care se pot apropia mai mult de locurile de munca pe care si le doresc.

Experienta dobandita in timp

FiveKeep implineste un an in luna martie, iar in tot acest timp a facut legatura intre nenumarati angajatori si angajati, simplificand procesul. Posturile vacante dintr-o companie se pot ocupa fara probleme de acum inainte, iar angajarile nu mai trebuie sa fie vazute ca o adevarata povara. Cum decurge colaborarea cu FiveKeep? E simplu, orice firma poate sa vina doar cu adresele de email ale tuturor candidatilor, iar de aici sunt selectate doar cele mai bune, care au potential.

Costuri minime

Costurile in acest sens sunt minime si nici nu se compara cu bugetul necesar pentru a apela la o echipa de HR, astfel ca la FiveKeep te bucuri si de un proces rapid si eficient, dar si de economii considerabile. Procesul de recrutare prin FiveKeep este exact ceea ce au nevoie toate firmele mici si mijlocii, apeleaza acum!