Când te pregătești pentru venirea pe lume a copilului tău, sigur vei începe să te gândești la toate echipamentele și accesoriile de care vei avea nevoie, cum ar fi o saltea de înfășat, scutece și altele. Spre exemplu, salteaua pentru înfășat nu este cea mai interesantă achiziție pe care o vei face, dar este una dintre cele mai importante. Decât s-o lași pentru după momentul nașterii, mai bine fă-ți timp și alege o saltea de calitate, bună pentru tine și copilul tău. De unde? Din magazinul Câte-n Lună Și-n Stele!

Ce este atât de important la o saltea de înfășat?

Bebelușul tău va petrece mult timp înfășat la început, pentru că așa este cel mai bine pentru el în primele luni din viață. Prin urmare, pentru a nu vă chinui să-l puneți pe pat și să vă fie destul de incomod să faceți această activitate zilnic, cel mai bine ar fi să alegeți o saltea de înfășat de pe site-ul nostrum, www.catenlunasinstele.ro.

Ce fel de saltele există?

Saltelele pentru înfășat sunt disponibile în mai multe modele din spumă și arcuri interioare. Saltelele din spumă sunt de obicei preferate de către părinți, mai ales pentru că vin într-o gamă largă de grosimi și densități. Ideea principală este că trebuie să acordați atenție tuturor acestor detalii, mai ales pentru că vorbim despre confortul pe care copilul îl simte atunci când se odihnește. De fapt, de calitatea somnului său depinde totul. Dacă copilul se va trezi odihnit, atunci vă va fi mult mai ușor să vă înțelegeți cu el, dar dacă somnul său va fi unul întrerupt, există șanse mari ca micuțul să se trezească destul de obosit și mofturos.

Ce altceva ar trebui să cauț la o saltea pentru înfășat?

Dimensiunea, ventilația și husa sunt alte caracteristici de reținut. Dacă veți dori o saltea care să se potrivească perfect cu pătuțul bebelușului, atunci va trebui să acordați atenție dimensiunilor și să o alegeți pe cea pe care o considerați cea mai potrivită. De asemenea, căutați și găurile de aerisire în părțile laterale ale saltelei, care vor permite aerului să circule prin saltea. Husele de saltea sunt și ele importante, așa că ar fi bine să vă orientați către cele din nailon dublu sau triplu laminat pentru cea mai bună protecție.

Mai există și alte produse de care știți că aveți nevoie? Nu ezitați să ne contactați sau să comandați tot ceea ce v-ar fi necesar, de pe site-ul nostrum catenlunasinstele.ro, unde vă așteaptă o multitudine de produse de foarte bună calitate. Ne străduim să vă oferim o gamă cât mai diversificată de accesorii pentru bebeluși, dar și pentru copiii de vârste mai mari, astfel încât să vă puteți bucura de confortul unei vieți ușoare.