Probabil ca o casa funerara poti gasi la tot pasul, insa serviciile sunt cele care pot lasa de dorit, motiv pentru care ideal ar fi sa ne orientam catre cei mai buni. La Casa Funerara Luca stii ca ai nimerit unde trebuie intrucat ai parte de mult profesionalism, iar orice situatie va fi gestionata asa cum se cuvine. Oricand poti vedea casa funerara luca prezenta in sectorul 3, insa sunt acoperite si toate celelalte zone ale capitalei, dar si Ilfov.

De asemenea, conteaza foarte mult si faptul ca aceste servicii sunt non stop, motiv pentru care poti solicita indrumare la orice ora din zi si din noapte. De fapt, multe dintre aceste situatii apar in momente nepotrivite, dar Casa Funerara Luca este acolo sa te ajute oricand. Profesionalismul nu va lasa niciodata de dorit, iar de-a lungul anilor cei de aici s-au implicat in nenumarate situatii capatand experienta.

Te asteapta mai multe pachete din care poti sa alegi, iar acestea sunt propuse pentru toate buzunarele. Cine isi doreste tot ce e mai bun se va putea orienta catre cel la 8026 de lei, la care se adauga inca 3013 lei care vor fi restituiti familiei din ajutorul de inmormantare. Acesta cuprinde tot ce este necesar in cazul unei inmormantari, asa ca aici amintim de sicriul complet echipat, inclusiv cu lenjerie, crucea din lemn inscriptionata, setul de orare, cel mic si cel mare, transportul sicriului la domiciliu, toaletarea decedatului, spalat si imbracat, iar un medic va constata decesul si se va ocupa de imbalsamare. Tot acesta este cel care elibereaza actele necesare inmormantarii, certificatul de deces, adeverinta de inhumare, autorizatia de depunere la capela, autorizatia de transport si nu numai.

Totusi, daca acesta e un pic prea costisitor exista si variante mai accesibile, cum ar fi cel la 3926 lei care se poate achita cu talonul de pensie, iar diferenta sa fie restituita familiei. Mai sunt disponibile si pachete la 2200 de lei, la 1550 sau la 1350 lei. Totusi, cel mai accesibil din punct de vedere financiar este cel la 1000 de lei care cuprinde tot ce este nevoie. Mai mult, intreaga suma va fi restituita din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca in cele din urma nu vei plati nimic.

Cu alte cuvinte, stii ca ai nimerit unde trebuie la Casa Funerara Luca pentru ca aici iti va fi mult mai simplu si mai comod sa organizezi o inmormantare, vei scapa de griji si stres si te vei putea concentra pe lucrurile care conteaza cu adevarat in asemenea momente. Cu ajutorul consilierilor de aici iti va fi mai usor sa alegi pachetul care iti convine cel mai mult.