Fie că sunteți femeie sau bărbat, fiecare dintre voi a avut un vis cel puțin o dată în viață la momentul în care vă căsătoriți. Pe lângă emoțiile pe care le simte un bărbat atunci când face o cerere în căsătorie, și dincolo de pregătirea pentru un evenimentul fericit, un aspect care tinde să creeze o mică stare de stres are legătură cu locul în care are loc evenimentul. Așa că cei doi nu au foarte mult timp până când să înceapă să se gândească cum să facă pe placul tuturor invitaților, alegând cel mai apropiat restaurant de nuntă fără să obosească prea mult pe drum și lăsându-i pe cei care sunt dispuși să accepte invitația să participe cu drag.

Cu alte cuvinte, fiecare dintre noi își dorește cel mai bun serviciu posibil pentru evenimentul său. În acest caz, avem deja o propunere pentru a va liniști în ceea ce privește pregătirile de nuntă sau botez și alegerea corectă a locului de desfășurare, și anume sala de petrecere de nuntă din Ploiești și anume, Events Graden by Nabucco. Așadar, dacă vrei să-ți organizezi evenimentul frumos la Ploiești sau cât mai aproape de București, într-un cadru minunat, cu un meniu delicios și servicii impecabile pentru oaspeții tăi, în „grădina dedicată evenimentelor” din Nabucco, vei găsi ceea ce îți place și exact ceea ce cauți.

Știm că nu este ușor să depășiți emoțiile pregătirilor de nuntă, dar totul poate fi simplificat atunci când apelați la o companie de încredere, cu o vastă experiență în sectorul ospitalității. Mai exact, grădina de evenimente de la Nabucco, este un salon de botez din Ploiești, în care poți organiza orice fel de evenimente îți dorești, fără foarte mult efort.

Începând cu acest an, intenționăm să ne extindem, iar dacă până acum localul nostru oferea două săli de evenimente, atunci în 2022, pe lângă cele două săli care există deja, vom veni cu mai multe și trei locații care vor putea găzdui cât mai multe persoane. De asemenea, pentru cei proaspăt căsătoriți care vin de departe, avem o veste bună pentru voi că începând din luna mai, în 2022, vom deschide în premieră un hotel cu 18 camere pentru cei care vor să stea peste noapte cu noi.

Prin urmare, merită să luați în considerare locația noastră din zona București – Ploiești, întrucât dispunem de toate resursele necesare pentru a vă oferi o experiență de neuitat, mai ales când vorbim de un eveniment cu o mare încărcătură emoțională, precum propria nuntă. Programează-ți în avans datele dorite, iar dacă este sala este liberă, poți să-ți iei adio de la orice emoții și stres, pentru că de restul ne ocupăm noi!