Nanana a devenit foarte rapid unul dintre cele mai mari branduri de pe piața din România în materie de personalizare textile. Succesul fulminant a fost datorat în cea mai mare măsură conceptului creativ pe baza căruia a luat naștere brandul. Acesta funcționează ca o platformă online care dă posibilitatea oricărui artist vizual să își deschidă propriul magazin virtual, unde să își expună lucrările, care ulterior vor fi imprimate pe articole de tip tricou, hanorac sau bluză personalizată, iar mai apoi vor fi achiziționate de clienții care au rezonat cu ea și le-a plăcut lucrarea expusă într-atât de mult încât să își dorească să o poarte pe articolele proprii.

Bluză mânecă lungă Unisex Rise 
						Candy Pink

Imprimare DTG utilizează o tehnologie inovativă

Pentru imprimarea tuturor articolelor de îmbrăcăminte expuse pe NaNaNa cu operele artiștilor care colaborează cu noi, folosim tehnologia de imprimare inkjet policromie direct pe materialul textil. Prin acest procedeu, cerneala pe bază de apă pătrunde direct în fibra textilă, factor ce sporește rezistența în timp a imprimeului, fără a fi afectată finețea și aspectul materialului prim materialului. Poate fi utilizat un număr infinit de culori, fără a exista riscul de a se suprapune sau combina. În prealabil este necesară pretarea materialului, fapt ce va conduce la un cadru în jurul imprimeului puțin diferit ca nuanță în raport cu materialul suport. Acest lucru se va estompa însă, în timp, devenind insesizabil.

Imprimarea DTG necesită câteva condiții speciale de îngrijire

Pentru a putea beneficia pentru cât mai mult timp de calitatea și frumusețea unei imprimări impecabile este necesar să fie respectate unele recomandări specifice, furnizate de către producător și pe eticheta finală a produsului. În acest sens, un prim factor de protecție a materialului, dar și de igienă elementară este ca produsul să fie spălat înainte de prima folosire. Pentru a nu deteriora culorile și aspectul integral al imprimeului se recomandă să fie spălat pe dos, de preferat manual, sau o alternativă ar fi setarea mașinii la un program cu cât mai puține rotații, la o temperatură nu mai mare de 30 °C, cu o cantitate redusă de detergent; folosirea înălbitorilor fiind strict interzisă. În plus, este de evitat uscarea mecanică, dar și spălarea chimică. Dacă este necesar, călcarea se va face tot pe dos, la temperaturi cât mai reduse.

Stanley Stella – producător de top de articole vestimentare

Majoritatea articolelor de îmbrăcăminte NaNaNa ne sunt furnizate de către Stanley/Stella, brand care realizează haine premium într-un mod responsabil și durabil. Materialele utilizate, dacă nu reprezintă un procent de 100% compoziție din bumbac, în toate cazurile sunt derivații din acesta, mai exact amestecuri de bumbac și materiale reciclate. Confortul dat de astfel de produse se ridică la cele mai înalte standarde, calitatea și rezistența îndelungată fiind alte două atuuri ce se clasează pe aceeași poziție.