Ti-ai utilat bucataria cu un electrocasnic nou? Este extraordinar ca ai cumparat un aragaz nou, dar trebuie sa ai mare grija la montajul sau instalarea acestuia. In cazul in care nu te pricepi, cel mai bine este sa apelezi la un serviciu autorizat, si asta deoarece, operatia de montaj, instalare, service sau reparare a aragazului trebuie sa fie realizata doar de firme atestate ANRE care au instalatori cu autorizare ANRE, nu orice fel de instalatori, care spun ca stiu sa monteze si sa repare tot. Pe de alta parte, va fi nevoie de folosirea unor materiale de calitate si care sa respecte normativele si standardele impuse de producatori.

Poate ca nu ne dam seama, dar prin apelarea la ajutorul unui specialist autorizat in domeniu vom reduce cheltuielile viitoare si vom avea parte de avantaje majore. Un specialist in domeniu va sti exact ce are de facut la montajul sau instalarea aragazului, indiferent care va fi modelul acestuia si in plus vom castiga si anumite beneficii, printre care:

-aragazul va functiona in siguranta si la parametrii normali

-se va reduce semnificativ consumul

-durata de viata a aragazului va fi prelungita

-evitam costuri suplimentare si pagube neprevazute

Un alt beneficiu este ca vom primi garantie, pentru ca nici o societate care este atestata ANRE nu se va sfi in a o acorda si va sti ce face. In urma unei lucrari de montaj-instalare aragaz, important este sa nu uitati la finalul lucrarii sa vi se ofere garantie.

Orice specialist de la o firma autorizata va sti exact unde se monteaza si instaleaza aragazul si va va indruma in acest sens. La finalul lucrarii, intreaga procedura va fi verificata, dar nu cu bricheta sau cu un chibrit aprins.

Intai de toate se va deschide robinetul de alimentare cu gaz, verificarea se va face cu un aparat electronic pentru detectia gazelor si cu o pasta de apa cu sapun la imbinari. In cazul in care vor aparea bule de aer va insemna ca sunt scapari de gaz. Din acest motiv se va inchide robinetul de alimentare si se vor verifica imbinarile respective, care se vor reface cu mai multa atentie.

Acum cu toate aceste informatii, exista posibilitatea ca multi clienti sa fie tentati sa faca aceasta operatie, singuri. Recomandarea este sa nu omiteti sfatul de a apela la firme atestate ANRE. Desi poate parea o procedura simpla, montajul si instalarea aragazului in mod necorespunzator poate aduce mari prejudicii pentru toata lumea.

In concluzie recomandarea este sa se apeleze la firme atestate ANRE care sa ofere si garantie pentru lucrare si care vor sti exact care sunt materialele omologate de care au nevoie. In plus, daca veti avea nevoie de instalare si montaj aragaz rapid, pentru a putea sa aveti viata linistita pe care vi-o doriti puteti apela la proconstructo.ro, firma care iti asigura servicii eficiente, prompte si sigure!