Daca esti in cautarea unui gadget care sa se dovedeasca a fi util in fel si fel de contexte, fie pe care sa il oferi cadou cuiva drag, iUni vine cu o propunere care, cu siguranta, ti se va parea atractiva: camere spion. Aceste dispozitive se dovedesc a fi foarte folositoare si pot fi utilizate atat la birou, cat si in propria locuinta.

Tot felul de forme

Camerele spion pot fi ascunse in fel si fel de obiecte aparent obisnuite din viata de zi cu zi, care nu vor da vreodata de banuit. Aici putem aminti de o multime de variante, incepand de la pixuri, nasturi, curele, ceasuri de mana, de birou sau de perete, stick-uri USB, sticle cu apa, detectoare de fum, incarcatoare de telefon, mouse-uri si nu numai. In cadrul fiecarui obiect aparent obisnuit se ascunde o camera video de dimensiuni modice, care nu are cum sa fie observata.

Foarte usor de folosit

Unul dintre avantajele acestor dispozitive este ca se folosesc cu usurinta, astfel ca nu vei avea parte niciodata de batai de cap. Totusi, pentru a descoperi toate functiile incorporate oricand poti sa treci rapid in revista manualul de utilizare, iar pe aceasta cale vei invata cum sa folosesti gadgeturile si sa te folosesti de acestea la intreaga lor capacitate.

Eficienta maxima

Se folosesc camere video foarte eficiente, care in ciuda dimensiunilor modeste, asigura cele mai bune performante. Unele modele pot filma chiar si la rezolutia 4K, ceea ce presupune ca va fi foarte usor sa se distinga orice element capturat, iar detaliile sunt cele care fac diferenta. Printr-o simpla atingere de buton se poate activa si opri filmarea, asa ca totul se realizeaza imediat.

Autonomia bateriei

In functie de varianta pe care o alegi, produsele pot fi folosite pentru o anumita perioada de timp. Totusi, oricand ai posibilitatea ca acestea sa fie alimentate la o sursa externa pentru a avea parte de autonomie nelimitata. In schimb, atunci cand vrei sa folosesti produsele in spatii exterioare, de cele mai multe ori vorbim de o autonomie de cateva ore, ceea ce poate fi mai mult decat suficient.

Preturile sunt accesibile

Cu siguranta pretul este unul dintre criteriile importante dupa care se vor alege aceste camere spion, insa este bine de stiut ca la iUni preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, dar se gasesc si multe oferte de pe urma carora merita sa profiti.

Poti sa cumperi online

Nu in ultimul rand, aici ai avantajul ca iUni isi desfasoara activitatea online, ceea ce presupune ca produsele pe care le cauti se afla la numai cateva click-uri distanta, fiind foarte simplu sa intri in posesia celor pe care ti le doresti, astfel ca merita sa plasezi o comanda chiar acum.