Cu siguranta sunt mult persoane care nu au mai inchiriat pana acum o masina insa si-ar dori sa o faca, iar Drive2U reprezinta cel mai bun loc in acest sens. Pe aceasta cale sunt propuse mai multe avantaje importante pe care merita sa le descoperi, iar de acum va fi mult mai comod in orice calatorie de-a ta, indiferent daca aceasta este in interes de serviciu, fie o vacanta. Totodata si preturile sunt foarte bune, asa ca nu va fi nevoie de un mare efort din punct de vedere financiar.

Ai parte de mai mult confort

Bineinteles, ai parte de mai mult confort atunci cand optezi pentru inchirieri auto intrucat pe aceasta cale trebuie doar sa iti incarci bagajele in masina si apoi esti bun de plecat la drum. Cu alte cuvinte, poti uita de mijloacele de transport in comun pentru ca nu mai trebuie sa apelezi la acestea. Nu este deloc comod sa mergi cu bagajul dupa tine in tren sau in avion in destinatii straine, asa ca Drive2U iti aduce solutia prin serviciul de inchirieri auto.

Alege cutia de viteze automata

Cu siguranta oricine isi doreste sa nu aiba stresul condusului in vacanta, dar de ce sa nu te bucuri totusi de mai mult confort? La Drive2U oricand poti alege cutia de viteze automata, ceea ce face ca sofatul sa fie o adevarata placere, asa ca aici te asteapta o gama variata de masini din care vei putea sa alegi.

Diferite masini pentru orice nevoie

Atunci cand ajungi la Drive2U vei avea garantia ca gasesti autoturismul de care ai nevoie, incepand de la cele mai economice precum noile modele Dacia Logan si pana la SUV-uri care aduc mai multa siguranta si posibilitatea de a calatori la munte in conditii optime, iar aici putem aminti de Honda CRV sau Volkswagen Tiguan. Mai mult, daca grupul tau este mai mare nu trebuie sa inchiriezi doua sau mai multe masini, pentru ca un Volkswagen Multivan este ideal pentru 8 persoane.

Nu sunt necesare bugete mari

Nu costa mult sa inchiriezi o masina, iar daca costurile se impart egal, atunci intregul serviciu devine si mai accesibil din punct de vedere financiar, asa ca poti plati chiar si mai putin decat pentru biletele pentru mijloacele de transport in comun.

Faci mari economii de timp

Nu in ultimul rand, poti sa faci mari economii de timp atunci cand inchiriezi o masina pentru ca ajungi imediat dintr-un punct in altul, ocazie cu care itinerariul tau poate fi ticsit cu o multime de locuri de vazut. Daca te limitezi la mijloacele de transport in comun, atunci optiunile sunt mult mai stricte, iar calatoria ta nu va fi la fel de vasta.