Cu totii asteptam cu nerabdare acea perioada a anului in care mergem in concediu, insa sa pregatim cea mai grozava vacanta nu este deloc o sarcina simpla. Totusi, e bine de stiut ca oricand avem optiunea de a apela la Fabrica de Vacante in conditiile in care specialistii de aici vor veni cu cele mai grozave sugestii. Astfel, mai departe te asteapta cateva propuneri de care merita sa tii cont si poate ca iti va fi mai usor sa iei cea mai inspirata decizie cu privire la urmatoarea vacanta.

Turnul Eiffel

Cu siguranta toata lumea a auzit de Turnul Eiffel, un adevarat simbol al Parisului, al Frantei, dar si al Europei. Numit dupa Gustave Eiffel, turnul a fost construit pe parcursul a doi ani, intre 1887 si 1889 si se ridica 324 de metri inaltime, fiind pana in 1930 cea mai inalta structura a lumii. Cei curiosi pot lua liftul pana la punctul de obesrvare unde sunt recompensati cu vederi impresionante.

Centrul Vechi din Praga

Fabrica de Vacante continua lista propunerilor si cu Centrul Vechi din Praga, capitala Cehiei. Orasul se bucura de un numar tot mai mare de turisti de la un an la altul, iar in inima centrului vechi se gasesc mai multe atractii, printre care si vechea cladire a Primariei, dar, mai important, Ceasul Astronomic, care a fost construit in 1410. Acesta este cel mai vechi ceas aflat in functiune, insa totul nu se rezuma numai la atat, pentru ca si podul Charles merita descoperit, fiind o alta atractie importanta, iar constructia acestuia a durat aproape un secol.

Venetia

De asemenea, si Italia ascunde o multime de secrete si de destinatii grozave, iar una dintre cele mai populare optiuni este Venetia, care se remarca prin cele 400 de poduri ce leaga orasul. Arhitectura orasului este, de asemenea, deosebita, iar turistii, cu siguranta, vor avea suficiente atractii pe care sa le includa pe propriul itinerariu. Asadar, merita sa vezi ofertele propuse de Fabrica de Vacante catre Venetia si oricine se poate bucura chiar acum de o experienta de neuitat intr-unul dintre cele mai faimoase orase italiene.

Versailles

Cu siguranta, oricine a auzit de Versailles, cladirea grandioasa care a reprezentat drept resedinta regalitatii franceze timp de aproape 100 de ani pana in timpul revolutiei franceze din 1789. Exteriorul cladirii este frumos decorat, dar nici interiorul nu se lasa mai prejos, iar aici se regasesc o multime de incaperi deschise publicului, printre care si Holul Oglinzilor. Si Gradina reprezinta un punct de atractie, pentru ca aceasta e bine intretinuta.

Cu atat de multe locuri frumoase in Europa, cu siguranta, este dificil pentru oricine sa isi aleaga destinatia pentru urmatoarea calatorie, insa Fabrica de Vacante asigura cele mai bune conditii in acest sens.