Nu am obiceiul de a face recenzii, insa daca tot am putin timp liber acum si am avut parte de o experienta pozitiva, poate ca merita sa imi exprim parerea. De obicei oamenii lasa review-uri atunci cand au avut parte de experiente neplacute, insa poate ca avem nevoie si de ceva mai multa pozitivitate in viata noastra. Am sa incerc sa fiu cat de succint se poate, dar si clar in acelasi timp, oferind toate detaliile. Pe scurt, trebuia sa plec la munte cu iubita mea si inca un cuplu, am facut rezervarile din timp, tot ce trebuie, vineri era ziua plecarii, in timp ce marti, cu trei zile inainte, eram cu masina personala in trafic si din senin ambreiajul pica. Nu mai cupla vitezele deloc. Cu chiu cu vai am reusit sa ajung intr-o parcare, aceasta fiind poate cea mai neplacuta experienta din trafic prin care am trecut.

Mai stiu una alta, despre masini, asa ca stiam la ce sa ma astept, insa nu ma gandeam neaparat la bani, ci la faptul ca nu mai aveam cu ce pleca in vacanta. Normal ca la service nu aveam cum sa rezolv problema atat de rapid, ci am fost programat pentru urmatoarea saptamana, asa ca in cateva ore m-am gandit ca cel mai bun lucru ar fi sa gasesc o firma de rent a car.

Nu avea sens sa las o problema la masina sa imi strice o vacanta care se anunta a fi grozava si, in plus, aveam ocazia sa aleg o masina mult mai buna si mai noua ca a mea. Nu am mai inchiriat niciodata masina, dar stiam de la prieteni care ar fi mersurile, asa ca m-am interesat putin despre ce firme se gasesc la noi, pe langa cele mari americane care vin cu niste conditii mai putin prietenoase. Astfel, am descoperit Drive2U, nu mai auzisem de ei pana atunci, insa mi-a placut imaginea generala, dar si faptul ca dispun de o gama foarte variata de masinai.

Bineinteles, nu are sens sa mint, si preturile erau bune, pentru ca totusi nu eram dispus sa las o mica avere doar sa am o masina pentru trei zile. Mi-am ales un Mercedes-Benz CLA, modelul nou stiind ca banii se impart la toti patru pasageri asa ca nu a fost cine stie ce efort. Pe aceasta cale am transformat o problema delicata, intr-un mare avantaj pentru ca masina asta ne-a adus mult confort alaturi de o experienta grozava. Despre cei de la Drive2U pot spune ca sunt cu adevarat profesionisti, poate sunt noi in domeniu, nu stiu, si poate de asta se comporta atat de bine, insa sper sa nu se schimbe in viitor si daca va mai fi cazul, desi sper sa nu, cu siguranta tot de la ei voi inchiria.