Daca te pregatesti de vacanta si esti la pasul de a alege un mijloc de transport trebuie sa stii ca ai cateva optiuni la dispozitie, iar fiecare dintre acestea vin cu propriile avantaje si dezavantaje. Totusi, balanta inclina spre inchirierea unei masini, ceea ce poti face la Drive2U, unde ai posibilitatea de a te orienta catre o flota moderna. Preturile sunt foarte avantajoase, motiv pentru care nu este nevoie sa se aloce un buget mare in acest sens, astfel ca merita sa profiti chiar acum.

Mai multa libertate de miscare

In primul rand, atunci cand vei inchiria o masina te vei bucura de mai multa libertate de miscare. Oriunde calatoresti nu trebuie sa te limitezi doar la orasul sau zona respectiva, ci vei avea ocazia si de a descoperi si imprejurimile. Pe aceasta cale nici nu trebuie sa apelezi la transporul in comun care intr-o destinatie straina se poate dovedi a fi problematic. Cu ajutorul GPS-ului poti sa ajungi in orice punct te intereseaza, astfel ca totul este foarte comod.

Ajungi sa faci economii

In al doilea rand, poti ajunge sa faci economii in fiecare calatorie pentru ca tariful de inchiriere al masinii alaturi de de costul carburantului tot se pastreaza la valori mai mici decat un bilet de avion plus costurile alocate pentru transferul de la aeroport si pana la hotel. Asadar, Drive2U este locul ideal catre care te vei putea orienta intrucat aici te asteapta cele mai bune conditii.

Usor de inchiriat

Intregul proces este unul foarte simplu si rapid, fara nicio bataie de cap. Pur si simplu iti alegi locul din care iti doresti sa preiei masina si acela in care sa o predai, in functie de itinerariul pe care intentionezi sa il alcatuiesti. Asadar, poti sa uiti de mijloacele de transport in comun si de tot timpul pierdut.

Ai parte de confort

Cand inchiriezi o masina ai parte de mai mult confort intrucat acestea sunt bine echipate, dispun de toate functiile moderne si utile de care poate avea nevoie un sofer, astfel incat sa se bucure de o experienta si o calatorie cat mai placuta. Cu siguranta nu este comod sa ai bagajele dupa tine si sa fii nevoit sa ajungi de la aeroport la hotel cu vreun mijloc de transport in comun.

Poti sa calatoresti low cost

In plus, aceasta este o modalitate ideala prin care poti sa calatoresti low cost, in special atunci cand esti alaturi de un grup de prieteni pentru ca pretul inchirierii se va imparti egal. Pe aceasta cale ajungi sa platesti chiar mai putin decat pentru un taxi sau un bilet de autobuz sau tren, motiv pentru care la Drive2U stii ca ai nimerit in locul potrivit.