In situatiile in care se necesita alegerea unor podele potrivite pentru spatii vaste si intens circulate, solutia cea mai optima o constituie podelele de vinil. Acestea nu doar ca se bucura de un grad inalt de rezistenta in fata tuturor tipurilor de uzura, dar se pot adapta cu usurinta la orice tip de design interior, integrandu-se succes atat in spatii personale, comerciale, sau chiar industriale.

Cere oferta de pardoseala vinil si te bucuri de modele selectionate in conformitate cu cerintele proprii.

Diversitate pe toate planurile

Desi este o varianta ce se adreseaza in principal spatiilor de mari dimensiuni, date fiind avantajele economice si practice de care dispune, parchetul de vinil a cunoscut in ultimul timp o transformare radicala si pe plan estetic, putand fi utilizat acum chiar si in cadrul cele mai rafinate decoruri.

Dat fiind faptul ca nu mai exista limitari in ceea ce priveste selectia de nuante, modele sau texturi, la Adfin veti gasi variante distincte care pot fi cu usurinta adaptate la orice locuinta. In vederea cresterii gradului de aplicabilitate in diverse arii estetice am propus o serie de materiale sau texturi ce le imita precum: lemnul, marmura, teracota, pluta, granitul, materiale naturale, compozitii inedite. In fiecare caz in parte aria cromatica este foarte variata si porneste de la nuante naturale, neutre, si poate ajunge la variatii de gri, bej, maro sau chiar negru, cu insertii de auriu, argintiu sau chiar roz prafuit.

Calitate inalta dublata de rezistenta sporita

Podelele de vinil se claseaza in topul celor mai rezistente tipuri disponibile pe piata. Acest lucru se datoreaza in principal felului in care sunt asociate materialele, dar si operatiunilor suplimentare de finisare. Este realizat pe structura de materiale multistrat, care este imbunatatita cu o serie de operatiuni si elemente suplimentare care au rolul de a spori rezistenta si a aduce anumite plusuri aspectului estetic general.

Compozitia unica ( strat principal de nisip de cuart, plastifianti sau polivinilul, cu unul superior mult mai estetic) face ca aceasta varianta de podea de vinil sa fie cea mai buna solutie in locuri predispuse la degradarea rapida din cauza umezelii, traficului crescut, socurilor mecanice sau alti factori distructivi.

Pardoseala de vinil – o investitie atemporala

Desigur ca aspectul financiar este unul dintre cele mai importante cand vine vorba de o investitie de asemenea amploare. De aceea, ne-am asigurat ca prin calitatea materialelor si modului de executie, podelele de vinil de la Adfin sa reprezinte o investitie pe termen lung. Astfel ca, desi in urmatorii ani exista sanse foarte mici sa se demodeze, va asiguram ca va fi nevoie sa achizitionati un nou model doar in momentul in care doriti sa aduceti modificari masive in ceea ce priveste decorul interior.