Forarea puturilor reprezinta un procedeu extrem de complex de acces la surse de apa naturala care se face doar intr-un mediu avizat, de catre o echipa de profesionisti acreditati. Dat fiind faptul ca reusita sa depinde de o serie de etape primordiale, cu ajutorul specialistilor de la Forari Puturi vei avea parte de o documentare amanuntita pe tot parcursul forajelor de puturi de apa. In acest fel se garanteaza reusita lucrarii si longevitatea sursei de apa pentru foarte multi ani de la momentul saparii.

Etape necesare

Inainte de a demara orice fel de lucrare se impune analiza amanuntita a spatiului vizat. Astfel se asigura faptul ca zona in care se vor realiza sapaturile dispune de o cantitate suficient de mare de apa incat sa poata fi exploatata. Tot in acest punct, in functie de conditiile date, se stabilesc si detaliile tehnice necesare: de la adancimea la care se sapa, diametrul tuburilor, tipul de produse adiacente utilizate, la numarul de persoane necesare si timpul estimat de lucru. Abia mai apoi se poate trece la forarea propriu-zisa.

Odata ajunsi in acest punct, trebuie sa tinem cont ca colectarea apei se poate face doar prin intermediul pompelor submersibile. Asta inseamna ca sapaturile trebuie sa fie suficient de mari incat sa asigure posibilitatea ca acestea sa fie utilizate.

Aspectul de care depinde calitatea si debitul constant al apei este alegerea corecta a fantelor. Dimensiune optima poate elimina riscul ca apa sa fie contaminata cu nisip sau ca sondele sa se infunde cu noroi. Specialistii nosti vor sti exact cum sa aleaga dimensiune ideala, de la un caz la altul, asigurand reusita lucrarii.

Abia dupa indeplinirea acestor pasi se poate trece la adaugarea de pietris, la inserarea filtrelor care trebuie sa fie foarte bine impachetate, la izolarea stratelor acvifere dobandite. Odata ajuns la panza freatica, se impune demararea unor activitati care sa purifice apa si sa o curete de toti factorii externi periculosi. In final, se executa operatiuni de limpezire si de eliminare a nisipului din apa, cu ajutorul unor mecanisme speciale, in asa fel incat sa poata fi utilizata imediat in scopurile vizate.

Bucura-te de cele mai bune preturi cu Foraje Puturi!

Desi pentru a ajunge la rezultatele dorite este necesara parcurgerea unui drum si anevoios, preturile se stabilesc in functie de fiecare lucrare in parte. Complexitatea ei, adancime la care se sapa, conditiile nefavorabile de la nivelul solului pot reprezenta cativa dintre factorii care determina pretul final. Cu toate acestea, la Foraje Puturi facem tot posibilul sa ne oferim serviciile in schimbul unor sume minime, in asa fel incat oricine are nevoie de o astfel de lucrare sa poata apela cu incredere la noi, fara a fi descurajati din punct de vedere financiar.