Importanța cărților de vizită poate fi observată și în exercițiul de marketing și branding al unei companii. Cărțile de vizită ieftine de la Agrafa dețin detalii personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon etc. Aceste cărți de vizită ieftine pot fi concepute strategic pentru a le face să reprezinte compania și misiunea acesteia.

Pentru clienti, carțile de vizita pot determina eventuala calitate a produselor sau serviciilor companiei care oferă compania. Studiile au arătat că peste 70% dintre persoanele care primesc o carte de vizită își formează o opinie despre companie, în funcție de calitatea cărții de vizită.

Acest lucru demonstrează că designul unei cărți de vizită și calitatea acesteia pot determina imaginea și succesul unei afaceri. Utilizarea hârtiei de înaltă calitate și a designului interesant poate impresiona un client nou.

Cărți de vizită decupate pe laser - carton colorat în masă 85 x 55 mm (landscape)

La ce folosește o carte de vizită?

După cum s-a văzut mai sus, o carte de vizită este foarte importantă pentru marketing și construirea brandului unei afaceri.

Cu toate acestea, nu trebuie uitat că și calitatea cărților joacă un rol semnificativ. Calitatea și designul cărții de vizită reflectă profesionalismul dumneavoastră și calitatea produselor și serviciilor dumneavoastră.

Pentru a vă remarca pe piață, o afacere trebuie să creeze o primă impresie bună. Odată cu competiția acerbă de pe piață, prima ta impresie decide viitorul. Companiile folosesc diferite medii pentru a atrage atenția consumatorului. Afacerile se mișcă foarte repede acum și este esențial să faceți rapid o primă impresie bună, astfel încât clienții potențiali noi să-și amintească companie și de produsele dumneavoastră.

De asemenea, folosirea corectă a logo-ului companiei, inteligenta utilizare a culorii și a fonturilor și calitatea hârtiei utilizate pentru tipărirea cardurilor pot determina dacă veți putea crea o primă impresie bună.

O carte de vizită personalizată concepută articulat poate fi cel mai bun instrument de marketing și promovare pentru o afacere. Odată cu dependența tot mai mare de tehnologie și social media pentru promovarea unei afaceri, companiile au început să se concentreze foarte mult pe optimizarea motoarelor de căutare, marketing prin e-mail, pentru a atrage mai multe afaceri. Cu toate acestea, utilizarea cărților de vizită poate avea și un impact semnificativ, deoarece în timp ce răspândiți cărți de vizită ieftine de la Agrafa.

Când întâlnești pe cineva la o întâlnire de afaceri, este mai ușor să-ți construiești o imagine puternică și să-l impresionezi, mai degrabă decât să speri ca e-mailurile sau tehnologia să facă asta pentru tine. Asigurați-vă că aveți mereu cărți de vizită la dumneavoastră, astfel încât acestea să le puteți folosi atunci când vă întâlniți cu un potențial client sau partener de afaceri.

Agrafa Print vă oferă posibilitatea să comandați cărți de vizită ieftine cu livrare foarte rapidă.