Domeniul turismului a suferit o adevarata lovitura in ultimele luni in contextul instalarii pandemiei in toata lumea. Granitele inchise au dus la anularea vacantelor si astfel nu doar ca a scazut considerabil numarul turistilor, insa acestia nici nu au multe variante pentru a-si pregati concediile. In incercarea de a veni in ajutorul lor, agentiile de turism trebuie sa le asigure cele mai bune conditii, iar totul poate pleca de la niste simple motoare de cautare bilete avion. Cu asta te ajuta Quick Sell care iti pune la dispozitie un soft pe care te poti baza oricand.

Ce trebuie sa stii despre Quick Sell este faptul ca nu sunt necesare taxe initiale cu care ne confruntam adesea in cazul a diferite alte software-uri. De asemenea, sunt suficiente chiar si numai cateva minute pentru a pune totul pe picioare pentru ca instalarea se face imediat. Totul este gratuit si ai acces inclusiv la suport, asa ca trebuie doar sa faci un simplu abonament pe care sa il platesti lunar sau anual. Cifra este modica si iti ofera acces la un numar foarte important de furnizori din industrie. Ai posibilitatea de a te orienta direct catre cei mai buni pe care ii cunosti, fie sa alegi doar cativa dintre acestia. Mai mult, conteaza si faptul ca lista furnizorilor se actualizeaza constant, asa ca stii ca esti intotdeauna la curent cu toate noutatile din domeniu si poti oferi pe aceasta cale cele mai bune conditii pentru clientii tai.

Cine viseaza la propria agentie de turism probabil ca stie cat de dificil este sa inceapa de la zero, dar cu ajutorul Quick Sell totul este mult mai usor. Cu alte cuvinte, te poti bucura de un site foarte bine pus la punct, de o platforma usor de folosit si intuitiva si asa pregatesti conditiile ideale pentru toti clientii care viseaza la o vacanta de vis. Daca ai nevoie de motoare de cautare bilete avion, clar acesta este cel mai bun loc catre care sa te orientezi in special pentru ca te poti bucura de un site foarte bine optimizat care sa dispuna deja de toate functiile care conteaza.

La ora actuala exista peste 60 de nume importante din industria turistica care se pot integra prin intermediul unei conexiuni XML / API direct in propriul site. Utilitatea unui asemenea motor de cautare chiar nu poate fi pusa la indoiala si ne putem orienta catre aceasta solutie atat in varianta de desktop, cat si de mobil pentru ca utilizatorii sa aiba parte de libertare pe care si-o doresc atunci cand isi programeaza vacantele. E mai usor sa alegem hotelurile dorite, mijloacele de transport pe care le preferam si serviciile aferente, totul direct din cadrul aceluiasi motor de cautare.