Cand pacientul are nevoie de consultatii si nu se poate deplasa sau atunci cand ajunge in diverse situatii de urgenta, confortul acestuia este foarte important. Tocmai de aceea, in acest moment, MLM Medical ofera o gama complexa de produse care ajuta la imbunatatirea calitatii serviciilor medicale printre care regasim diverse modele pentru targa transport pacienti, modele variate de targa pentru interventii de urgenta, targa pentru ambulanta.

Atunci cand este nevoie servicii medicale de urgenta pentru salvarea pacientului, aparatura si mobilierul medical au un rol foarte important in siguranta procedurilor medicale. Astfel, un rol esential trebuie sa il acordam targilor medicale pe care este asezat pacientul.

In functie de situatia paientului se vor folosi la cazuri diferite targi pentru transport pacienti precum targa de urgenta, targa hidraulica, targa mobila, targa de transport cu 2 sectiuni, realizate pentru adulti. In plus, pentru un act medical complet, diversele modele de targi pentru pacienti sunt prevazute cu suport pentru perfuzii care este reglabil pe inaltime dar poate fi si detasabil.

Targa utilizata pentru transferul pacientilor este special realizata pentru a fi comoda, avand sectiuni reglabile si pentru a le oferi in acelasi timp siguranta in timpul proceurilor medicale. Targa medicala pentru transportul pacientului se poate regla pe inaltime, iar miscarea Trendelenburg poate fi actionata cu ajutorul mecanismului pe baza de piston cu gaz. Poate dispunde de sectiune ajustabila pentru spate, iar aceasta sectiune se regleaza pe baza mecanismului de piston cu gaz.

Un alt aspect important pe care il acorda furnizorii de mobilier medical cu care colaboreaza MLM Medical sunt dotarile laterale ale targilor si rotile amortizoare care trebuie sa asigure siguranta pacientului.

Din dorinta de a fi cat mai aproape de nevoile pacientilor si pentru a asigura un mediu de lucru placut si profesionist pentru cadrele medicale, MLM Medical ofera spre comercializare diverse piese de mobilier pentru dotarea saloanelor de spital si a cabinetelor medicale. Astfel se ofera un real sprijin cadrelor medicale spre a fi mereu pregatite sa actioneze cu profesionalism si eficienta in diverse imprejurari.

Pe de alta parte, la MLM Medical fiecare client va beneficia de cel mai bun raport dintre calitate si pret de la producatorii finali pentru a asigura clientilor calitate, conditii comerciale si preturi cat mai competitive si avantajoase. Majoritatea produselor sunt fabricate la cei mai important producatori care pun accent pe calitate, siguranta si eficienta.

Magazinul online shop.mlm-medical.ro furnizeaza mobilier medical modern, instrumentar medical, produse de protectie si dezinfectie, consumabile medicale, suturi chirurgicale si hemostatice. Produsele sunt 100% originale si pot fi livrate in 24/48h oriunde in tara. In cazul in care unul dintre produsele achizitionate nu corespunde cu nevoile dumneavoastra poate fi returnat in maxim 14 zile de la cumpararea acestuia.