Cand spatele si articulatiile ne fac doar probleme si noptile sunt insuportabile din cauza durerilor noile Saltele superortopedice moderne ne vor arata cum este sa te scoli dimineata fara niciun disconfort. Asa cum le spune si denumirea, aceste saltele superortopedice sunt mult mai bune decat cele ortopedice, avand o fermitate sporita si sustinand excelent zonele cele vulnerabile ale corpului nostru. Orice dureri in zona lombara, in zona gatului sau a soldurilor, durerile de spate si de articulatii vor fi istorie cu o saltea superortopedica de la producatori importanti de pe piata. Marea diferenta fata de o saltea normala este data de pozitionarea coloanei noastre vertebrale intr-o pozitie perfect orizontala si nu curbata. In acest fel nu avem dureri mari de spate, nu le acutizam pe cele deja existente si generate de alte afectiuni. Ca sa ne dam seama cat de buna este o saltea super ortopedica e suficient sa ne uitam la gradul sau de fermitate, care se incadreaza intre 7 si 10, conform specificatiilor oferite de catre specialisti cu experienta. Asa stim de la inceput ca noile modele de saltele super ortopedice vor fi perfecte pentru nevoile noastre si pentru ameliorarea oricarui disconfort prezent pe timpul noptii.

saltea-fitness

Cu o saltea superortopedica 140×200 sau o saltea superortopedica 160×200, depinde ce dimensiune are patul nostru, vom avea un somn profund, diminetile vor fi mai placute fara dureri si vom ajunge sa ne simtim foarte bine si pe tot parcursul zilei. Producatorii au scos pe piata mai multe feluri de Saltele superortopedice, de la saltele din arcuri bionice la cele din arcuri interconectate si arcuri individuale, arcuri Pocket. Depinde de bugetul nostru si de gradul de confort pe care il dorim in dormitor si de cat de bune vrem sa fie noile noastre Saltele superortopedice. Diferenta notabila dintre ele este data de timpii de raspuns, caracteristica tradusa prin schimbarea fermitatii saltelelor pe masua ce arcul incepe sa se comprime. La inceput salteaua superortopedica ia forma corpului si are fermitate redusa, dupa care creste progresiv fermitatea pe masura ce o folosit pentru a sustine foarte bine corpul nostru in timpul somnului. Daca avem mai multe arcuri groase, avem si saltele mai ferme, ceea ce ne vom dori de fiecare data cand cumparam alte saltele moderne pentru patul de acasa.

In Colectia noua de saltele superortopedice de la magazinul Noapte-Buna ai in orice sezon saltele excelente, la preturi de producator, cu garantii de pana la 10 ani, pornind de la 2-3 ani, reduceri cuprinse intre 10-59%, sisteme moderne de matlasaj si huse de cea mai buna calitate. Saltelele de pe site-ul Noapte-Buna respecta proprietatile ergonomice si anatomice, au densitati mari, sunt foarte usor de intretinut, nu provoaca alergii si au grade de fermitate diferita in functie de utilizarea lor de zi cu zi. Indiferent spre ce varianta de saltea superortopedica va veti indrepta veti avea transport gratuit in Bucuresti, alegerea simpla a dimensiunilor, direct din pagina de produs, dar si cele mai bune tipuri de produse de pe piata, de la branduri cunoscute.