Inceputurile calatoriei noastre. Atunci cand imaginatia, creativitatea si dorinta de a iesi din anonimat si-au intersectat drumurile, a fost creat start-up-ul Party Starters. Ideile comune, cat si bucuria de a imortaliza momentele deosebite din viata oamenilor, ne-au creat o echipa unita, prietenoasa care da 100% la orice eveniment. Mergem pe ideea ca o poza, trebuie sa vorbeasca de la sine si dupa 20 de ani, de aceea putem spune cu mana pe inima ca nu rezonam cu pozele banale si plictisitoare. De aceea, acest start-up are ca scop crearea de amintiri unice, care vibreaza si dainuiesc peste ani buni, oferind o bucurie vesnica.

Suntem bucurosi sa spunem ca detinem cele mai avansate servicii, oferind o calitate premium clientilor nostrii. Cabine foto in doua dimensiuni, drone, photo booth-ul toate sunt special create pentru a oferi clientilor nostrii un real succes in ceea ce priveste evenimentul lor. Incercam mereu sa ne perfectionam si sa ajutam cat mai multe persoane sa se bucure de niste amintiri pe cinste, de aceea avem trei pachete care satisfac dorintele clientului la un pret avantajos.

Stim cat de importanta este social media pentru tine cat si pentru invitatii tai, de aceea pozele realizate de Oglinda noastra Magica, pot fi share-uite direct pe canalele tale de socializare preferate in cateva secunde fara a fi nevoit sa astepti luni bune fotografiile.

Ne consideram persoane creative si dinamice, de aceea iti oferim servicii personalizate, fiind in tematica cu petrecerea ta de vis. Suntem friendly si ne place sa ne facem prieteni noi, de aceea vei avea parte de suport tehnic pe toata durata inchirierii cat si de o persoana amuzanta care iti va oferi idei de poze haioase.

Suntem ca sarea si piperul din mancare, de aceea alaturi de cabina foto sau de photo booth vei avea parte de accesorii amuzante, care vor condimenta pozele noastre nepretuite. Invitatii tai se pot transforma cat ai clipi in pirati, printese, marinari sau scafandri, bucurandu-se de fotografii o viata intreaga. Pentru a oferi un produs cat mai dinamic, pozelor li se pot atasa magneti, astfel vor fi o amintire de fiecare data cand iei laptele din frigider.

Amintirile create armonios, raman mereu clasice si de actualitate, de aceea drona noastra de filmare ofera experienta unui film, in care personajele principale, sunteti doar voi doi. Ce poate fi mai frumos decat o filmare in plonjon atunci cand porumbeii albi zboara liber in jurul vostru? De asemenea drona poate fi utilizata si in interior, pentru a surprinde cat mai bine momentele freestyle de dans.

Partystarters.ro este creat de o persoana care pune accent pe distractie si pe calitatea unui serviciu, astfel daca te consideri o persoana care pune accent pe aceleasi valori, noi suntem echipa de care ai nevoie pentru a te bucura de amintiri unice si nu de niste simple poze. Hai sa ne cunoastem mai bine si sa-ti facem un super eveniment!