De multe ori am auzit discutii despre brandul personal, dar nu stim ce inseamna acest lucru si cum ne poate ajuta in cariera. Asadar, brandul personal reprezinta calitatile prin care te diferentiezi de alti profesionsti intr-o piata cu servicii asemanatoare. Este vorba despre reputatia ta, despre modul in care esti perceput. Spre exemplu, daca iti doresti ca un recrutor sau un client sa te aleaga pe tine, ii promiti de fapt, ca daca te alege pe tine, ii vei rezolva problemele mai bine decat alta persoana. Ulterior, va trebui sa te asiguri ca iti tii promisiunea.

Orice persoana care este preocupata de cariera, din postura de angajat sau pe cont propriu, are numai de castigat daca va include brandingul personal in strategia sa profesionala pe termen lung.

In primul rand, trebuie remarcat faptul ca un brand personal te va ajuta sa fii mai usor de recomandat. In momentul in care oamenii stiu clar cu ce te ocupi si care sunt punctele tale forte cu siguranta te vor alege pe tine. Mai mult decat atat, daca te vor vedea vorbind in plublic, oamenilor le va fi si mai usor sa isi confirme parerea favorabila despre tine pe care si-au facut-o in urma recomandarii primite.

In al doilea rand, daca vei alege ca o agentie sa se ocupe de formarea de brand personal vei ajunge in situatia de a te cunoaste mai bine si de a te dezvolta permanent. Prin colaborarea cu agentia Tudor Commnunication vei ajunge sa iti dai seama ca formarea brandului personal este un proces atat de imbunatatire profesionala, cat si personala.

Daca iti vei dezvolta inteligenta emotionala si vei invata sa comunici aservativ, aceste abilitati se vor reflecta si in viata ta personala, nu doar la birou. Tudor Comunication te va ajuta sa ai mai multi clienti, mai multe oportunitati de cariera, mai multi bani si sa negociezi de pe o pozitie mai favorabila.

Oamenii au asteptari de la tine, pe baza experientei anterioare pe care au avut-o cu tine sau pe baza a ceea ce au auzit sau au citit despre tine. Daca, de fiecare data cand interactionezi cu ei, vei reusi sa te ridici la inaltimea asteptarilor, ei vor incepe sa te asocieze din ce in ce mai mult cu o combinatie de atribute care este doar a ta si care te face diferit de alte persoane care ofera servicii asemanatoare.

Cu cat vei fi mai vizibil si vei interactiona mai des, cu atat aceasta asociere devine mai stabila si mai puternica, transformandu-se in brand personal. Asadar, ai toate motivele sa iei legatura cu unul dintre profesionistii de la Tudor Comunication care te vor ajuta sa cresti profesional si personal.