In ziua de astazi cred ca majoritatea au auzit despre celulele stem, insa putine persoane stiu cu exactitate ce sunt acestea si la ce sunt utilizate celulele stem. Ca atare, este foarte important sa facem cunoscut faptul ca sunt solutia ideala in tratarea multor afectiuni deoarece prezinta abilitatea de a le trata si din acest motiv cred ca se merita ca la momentul potrivit sa apelezi la o banca de celule stem.

Celulele stem pot fi recoltate din mai multe surse, insa cea mai bogata sursa este sangele din cordonul ombilical. Principala directie in care acestea se folosesc este ca pot regenera sangele, pot ajuta sistemul imunitar si astfel ajuta in lupta impotriva multor afectiuni delicate.

Pana in prezent au fost descoperite peste 80 de afectiuni care se pot trata cu ajutorul celulelor stem, insa potentialul lor este nelimitat, astfel ca pe viitor se asteapta ca lista afectiunilor sa creasca.

Pentru celulele stem din sangele cordonului ombilical, recoltarea trebuie sa se faca imediat dupa nastere, iar procedura este neinvaziva atat pentru mama, cat si pentru bebelus, acesta fiind unul dintre motivele importante pentru care se merita incercata. Pe de alta parte, celule stem se pot recolta si din maduva osoasa, dar nu numai, intrucat celulele stem se gasesc peste tot in organism, insa nu pot fi recoltate de oriunde.

Odata aceasta decizie luata, pasul urmator este de a se opta pentru o banca de celule stem, unde acestea pot fi depozitate astfel incat sa fie folosite atunci cand va fi nevoie.

Un alt avantaj al celulelor stem este reprezentat de faptul ca nu mai este cazul de a se lua in discutie de problema compatibilitatii deoarece aceasta va fi mult mai ridicata in cazul rudelor apropiate, astfel ca cei care au nevoie nu vor mai fi pusi in situatia de a astepta pe liste interminabile un posibil donator compatibil. Totul se va putea efectua mult mai simplu.

Celulele stem au adus un plus inimaginabil sistemului medical, ajutand chiar la tratarea unei game variate de tipuri de cancer.

In momentul in care te-ai decis sa apelezi la o banca de celulele stem poti sa ajungi in situatia de a te confrunta cu diferite preturi, si tocmai din acest motiv, merita sa te interesezi la StemSure cat costa depozitarea celulelor stem. La aceasta companie exista mai multe tipuri de pachete cu preturi diferite si care sunt concepute astfel incat sa fie accesibile pentru orice buzunar, ajungand chiar sa le consideri la preturi mici daca luam in calcul beneficiile pe care le aduc sanatatii.

Un alt avantaj la Stem Sure este tocmai faptul ca vorbim de o banca privata, astfel ca te vei putea bucura de numeroase beneficii, incepand de la simplul fapt ca donatorii sunt cei care se vor bucura de propriile celule stem si le vor putea folosi oricand vor avea nevoie.