Cu totii stim cat de importanta este educatia si pregatirea continua. Suntem norocosi ca traim intr-o societate in care avem acces la informatie, ramane la latitudinea noastra de a alege cat timp sa alocam acestei activitati. Consider ca invatarea continua trebuie sa devina un stil de viata pentru fiecare dintre noi. Un citat drag mie spune “Cel mai important proiect la care vei lucra vreodata, este propria persoana!”.  Tu vei fi cea mai buna investitie pe care o vei putea face vreodata, si in lumea asta exista lucruri nemasurabile in bani sau lucruri tangibile pe care trebuie sa le “investesti” in propria persoana, aceeasta fiind invatarea. Mereu sunt in cautare de diverse modalitati de a lucra la propria persoana, iar de curand am gasit academia care ofera training si dezvoltare Brightway®.

Consider ca este o modalitate placuta si confortabila de a invata acasa, insa totodata, cred ca trebuie sa iesim din zona noastra de confort si sa interactionam cu oameni specialisti din diverse domenii care sa ne completeze cunostinele, sau care, mai mult, sa ne aduca idei noi. De aceea, dupa un research facut inainte de ma hotari la un curs de perfectionare pe care sa il fac in Romania, am ales cu toata increderea Brightway®.

Am vazut care sunt specialisti din diverse domenii ca Leadership, Management, Vanzari, Microsoft Office care sustin training-uri de dezvoltare abilitati, si va declar ca inca nu m-am hotarat pe care sa-l urmez prima data. Au o multitudine de optiuni, de la cursuri de dezvoltare personala si marketing si strategie care ma atrag foarte mult pentru ca stiu ca imi vor folosi atat la serviciu, cat si in viata personala, pana la cursuri mai tehnice cum ar fi cele de Microsoft Office in care poti invata si lucruri mai complexe ca Microsoft Acces sau cursul VBA in Microsoft Excel pentru a invata sa lucrezi cu baze mari de date.

               Dupa parerea mea, in orice companie care se respecta, trebuie sa existe programe de dezvoltare organizationala. Angajatii sunt, cu siguranta, cea mai importanta resursa dintr-o organizatie. Orice angajator trebuie sa priveasca faptul de a investi intr-un angajat ca o oportunitate ca business-ul sa infloreasca. Un angajat care este pregatit si multumit de propria persoana, isi va duce intotdeauna task-urile la bun sfarsit. Fiind sigur pe el, nu are cum sa nu performeze extraordinar intr-o companie. Asadar, este datoria companiei de a evalua performata acestora perioadic si de a-i motiva sa urmeze anumite cursuri care sa aduca plus valoare, de ambele parti, angajat, pe de o parte si angajator, pe de alta parte.

               Trebuie sa luam seama faptul ca ne putem schimba chiar viata prin cursuri sau training-uri. Exista persoane care inca nu s-au hotarat ce cariera sa urmeze, nu stiu incotro sa se indrepte, sau persoane care nu sunt multumite de ceea ce fac in prezent. Urmand cursuri ca cele sustinute de academia Brightway®, cu siguranta vei afla ce domeniu de activitate este potrimit pentru tine. Trebuie doar sa ai incredere – in tine si in Brightway®!