Cu toate ca poate ca nu e atat de dificil sa creezi o societate in ziua de azi, cu siguranta, nu e deloc simplu sa o dezvolti mai departe. Competitia este stransa in toate domeniile, motiv pentru care e destul de greu sa se identifice o nisa care nu a fost inca exploatata la maxim. Chiar si asa, nu e simpla obtinerea finantarii necesare pentru ca de cele mai multe ori in cazul institutiilor obisnuite sunt impuse conditii foarte stricte. Totusi, aici intervine Omnicredit care aduce cateva solutii financiare ce merita a fi descoperite de catre toti antreprenorii, printre care si vanzarea creantelor prin factoring.

Apeleaza la Omnicredit

Ai o multime de motive pentru care merita sa apelezi la Omnicredit, in primul rand pentru ca aceasta reprezinta prima platforma fintech de finantare din tara noastra care isi desfasoara activitatea exclusiv online. Astfel, pana acum Omnicredit a stat in spatele dezvoltarii a nenumarate afaceri de succes din Romania, iar urmatoarea poate fi chiar a ta.

Despre factoring

Merita sa afli mai multe despre vanzarea creantelor prin factoring, in primul rand, pentru ca aceasta solutie de finantare aduce multa flexibilitate si se bazeaza pe un sistem foarte simplu. Cu alte cuvinte, e dedicata oricarei societati care ofera produse sau servicii cu factura la termen de plata in viitor pentru ca pot exista o multime de cazuri in care sa fie nevoie de incasarea mai rapida a banilor. Omnicredit te poate ajuta cu vanzarea creantelor prin factoring si pe aceasta cale iti va fi mult mai usor sa iti gestionezi afacerea.

O solutie pentru orice afacere

Aceasta e o solutie financiara optima pentru toate afacerile, iar posibilitatile sunt foarte variate in acest sens, fie ca vorbim de un simplu salon de infrumusetare, de o sala de fitness, de o spalatorie auto, fie de un magazin de haine.

Conditiile nu sunt dificil de respectat

Mai mult, nici nu e deloc complicat sa se fie respectate conditiile pentru accesarea solutiei financiare propuse, pe cand in cazul institutiilor financiare obisnuite totul este mult mai dificil, astfel ca merita sa apelezi la Omnicredit.

Mai simplu cand ai parte de asistenta

Totodata, echipa Omnicredit e alcatuita din oameni cu o vasta experienta in domeniul financiar, de peste 15 ani, ceea ce presupune ca nu exista o problema care sa fie mult prea complicata pentru acestia si pe care sa nu o poata rezolva. In plus, antreprenorii au ocazia

Eficienta maxima online

Sunt suficiente 30 de secunde pentru a face cont la Omnicredit, iar mai departe poti alege solutia de finantare care iti convine. Trebuie doar sa incarci documentele necesare in acest sens, iar in numai o ora deja vei primi un raspuns si in cazul in care acesta este afirmativ atunci vei primi suma solicitata direct in cont in cel mult 8 ore.

Stai departe de orice bataie de cap

La Omnicredit ai garantia ca poti scapa de birocratie, cea care, cu siguranta, poate atrage nenumarate batai de cap. Astfel, nu te mai piedici la tot pasul de proceduri anevoioase, nu ai nevoie de drumuri pana la banci, nu trebuie sa astepti la cozi interminabile, sa alcatuiesti dosare stufoase si nu numai.

Foloseste calculatorul la care ai acces

In plus, pe platforma ai acces la un calculator de pe urma caruia merita sa profiti intrucat prin intermediul acestuia ai ocazia de a sti de la bun inceput la ce sa astepti. Vei alege valoarea facturilor si data scadenta a acestora, urmand ca mai apoi sa vezi direct care e suma pe care o vei primi de la Omnicredit, simplu si rapid.