Ce poti face cand ai nevoie de o suma de bani si nu ai la cine sa apelezi? In astfel de situatii, poti apela la varianta de a lasa drept garantie ceasuri la amanet. Prestige Amanet este una dintre aceste case de amanet care ofera posibilitatea clientilor de a vinde ceasuri sau de a contracta imprumuturi pe termen scurt, iar drept garantie te poti folosi de ceasurile de lux sau de smartwatch-uri.

Se stie ca atat ceasurile de lux cat si smartwatch-urile sunt bunuri de valoare pentru care exista cerere pe piata. Mai mult de atat, ele pot fi valorificate foarte usor la casa de amanet iar tu poti obtine pe loc suma de bani de care ai nevoie. Aici, specialistii vor da dovada de transparenta si corectitudine, intr-un cuvant de profesionalism in evaluarea ceasurilor de lux si a smartwatch-urilor.

Indiferent ca este vorba despre un ceas de la o marca de renume sau de un smartwatch, la Prestige Amanet acesta poate deveni un obiect in baza caruia sa poti obtine imprumutul de care ai nevoie fara sa mai apelezi la rude sau la apropiati. Evaluarea ceasului sau a smartwatch-ului se va face intr-un timp scurt, de maximum 15 minute, dat fiind faptul ca timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, iar pretul pe care il vei obtine va fi unul foarte bun.

Bunurile vor putea fi lasate in cele mai sigure conditii, astfel ca in momentul in care vei returna suma imprumutata le vei putea ridica in perfecta stare de functionare.

Contractele incheiate intre casa de amanet si client au o perioada contractuala cuprinsa intre 5 si 30 de zile, cu posibilitatea de a fi prelungit contractul, daca acesta nu va putea sa rambursezi suma imprumutata. In aceasta situatie, conditia este sa achiti dobanda aferenta perioadei contractuale.

Pentru clientii care pot returna banii mai devreme de sfarsitul contractului, Prestige Amanet le ofera aceasta posibilitatea, iar comisionul datorat va fi recalculat.

Comisionul calculat de casa de amanet are valori cuprinse intre 0.1% si 0.9% pe zi, iar evaluarea poate sa ajunga pana la 80% din pretul bunului.

Asadar, casa de amanet ofera cele mai avantajoase conditii pentru cei care doresc sa amaneteze ceasul sau smartwatch-ul. Cu alte cuvinte, daca ai un bun de valoare si ai nevoie de o suma urgenta de bani, te asteptam la Prestige Amanet si te vei putea bucura de toate avantajele oferite.

Daca doresti sa sti ce suma de bani poti obtine prin amanetarea ceasului sau a smartwatch-ului te asteptam intr-una din locatiile casei de amanet din Bucuresti.

Totodata, cei care doresc sa cumpere ceasuri de la amanetul Prestige acum se pot bucura de cele mai bune produse, avand in vedere ca de cele mai multe ori, aici ajung clienti care se afla intr-un impas financiar si au nevoie de o suma de bani urgenta. Toate produsele de la casa de amanet sunt in perfecta stare de functionare, iar multe dintre ele sunt aproape noi.